Boleslavin painajainen: 18 maalia 18 pelissä

Slovanissa Komlichenko vietti puoli vuotta, ja teki kolme tavoitetta, ja hän oli myös kasvotusten edessä Vyacheslav Karavaevin kanssa, joka tuolloin oli Prahassa Spartassa. Ilmeisesti tšekkiläisen joukkueen valmentaja ei ollut vaikuttunut ram-pelaajan hyökkääjältä, joten kukaan ei alkanut pitää Nikolaia. Komlichenko, joka on lainaamassa Slovanissa, puhui vuoden 2018 MM-kisojen osallistumismahdollisuuksista ja totesi, että kilpailijoiden portit joutuivat johdonmukaisesti piilottamaan Stanislav Cherchesovin huomion hänen henkilöönsä.

Joulukuun lopussa 2016 edestakainen palasi Krasnodarin sijaintiin ja alkoi valmistella pääjoukkueen kanssa kampanjan toisen puoliskon peleihin. Sittemmin härkän mentori Igor Shalimov viittasi siihen, että eteenpäin vieminen oli “raskasta” ja hänen täytyi tulla “voimakkaammaksi ja koordinoidummaksi”. Muista, että tuolloin Lokomotiv Fedor Smolovin nykyinen maalintekijä oli loukkaantuneiden luettelossa, ja monet fanit ilmaisivat hämmennyksen valmentajan asemasta.

Boleslavin painajainen: 18 maalia 18 pelissä

Nikolai allekirjoitti viime kesänä kaiken sopimuksen, joka teki vuokrasopimuksen Mlada Boleslavin kanssa. Hyökkääjän mukaan hänen äidinklubissaan hän ei yksinkertaisesti voinut osoittaa itseään, miten se tehdään, ja kieltäytyi jatkuvasti antamasta mahdollisuutta. Nicholas palasi hyvin tunnettuun maahan, kun taas Mlada-kumppanit tunsivat täydellisesti hänen mahdollisuutensa henkilökohtaisen vastakkainasettelun ansiosta.

Cherchesov, hän on täällä! Paras venäjänkielinen 2018 extravaganza Tšekissä

Pelaaja ei menettänyt aikaa ja opetti tšekkiläistä kieltä – hyvä esimerkki monille venäläisen maajoukkueen naturalisoituneille pelaajille, jotka eivät halua oppia venäjää. Mladan päävalmentaja Dusan Ugrin Jr., joka oli kerran Dinamo Tbilisin ja Minskin ohjauksessa, alkoi sisällyttää Nicholasia liikkeelle, mutta Nicholas ei toiminut liian hyvin ensimmäisellä kaudella. Edessä voitti vain neljä maalia 17 pelissä, kun taas Boleslawin edustajat sijoittivat kauden yhdeksännelle sijalle sijoituspisteissä. Nykyinen kampanja sekä PFL: n kausi osoittivat todellista Komlichenkon tasoa – hän osui kilpailijoidensa portteihin Fortune-liigassa 18 kertaa, ja hän teki 3 maalia kahdesti yhdessä pelissä.