Ensimmäinen ehdokkaana jäähyväisyyteen Moskovaan

Ensimmäinen ehdokkaana jäähyväisyyteen Moskovaan on Janoan Ananidze, jolle Neuvostoliiton siivet ja hollantilainen Vitesse joutuivat eriarvoiseen kamppailuun. On selvää, että siirtyminen Arnhemiin nähdään Janoille askeleena eteenpäin uransa aikana, kun otetaan huomioon hänen pitkäaikainen halu kokeilla vahvuutensa ulkomailla asuvassa klubissa, mutta toiveet eivät aina vastaa todellisuutta. Vitesse etsii tietysti Georgian teknisestä maestro-suunnasta, mutta hän ei kiirehtii virallista vuokraa. Syynä tähän on Georgian pysyvä vahinko, joka ei antanut hänelle mahdollisuuden paljastaa täysin jättiläistä lahjakkuuttaan. Pelin tyyli Jano ei sovi Samaran kärsimykseen, mutta ei se tosiasia, että Vitesse pitää tarpeellisena vuokrata usein sairaalan asiakas.

Nähdään pian. Kuka lähes varmasti lähtee RPL: ​​stä

On myös todennäköistä, että Salvatore Bokketti lähtee Venäjältä kahdeksan vuoden esitysten jälkeen. Aikana, jolloin Salvatore työskenteli Premier Leagueissä, hän onnistui naimisiin venäläisen tytön kanssa ja hankkimaan legendaarisen aseman, joka ei tullut tänne rahaa. Salvatoren mahdollisesta paluusta hänen Serie A: lle, italialaisten resurssien juorut, ja “punaisten valkoisten” hoito, ilman kommentteja, vapauttaa italialaiset palkkioista. Pedro Rocha ei sisälly Oleg Kononovin suunnitelmiin. Brasilialainen pelasi vain kerran tällä kaudella – se oli vielä Massimo Carreran alussa syksyllä. Brasilian lähteminen kotimaahansa olisi loogista, ja se on tehtävä kokonaisuudessaan. Tammikuun 8. päivänä tuli selväksi, että Roman Eremenko, Marko Petkovich ja Ivelyn Popov jättivät “punaiset valkoiset” vapaiksi aineiksi. Myynti Moskovan leirillä ei ole ohi.

Lokomotiv: lastauslaite junasta

Muskovilaiset eivät kyenneet esittelemään faneille lahjaa jatkoa juhlille Europa-liigassa, mutta he edelleen asettavat melko heikon paineen Zenitille Krasnodarin kanssa. Vedonvälittäjät eivät usko, että “puna-vihreillä” on merkittäviä perusteita miettiä mestaruutta, mutta Semin-tiimi on edelleen taivuttamassa linjaansa ja pyrkiessään kolmeen pisteen jokaisessa ottelussa.