Kaunis jalkapallo ja viides paikka

”Saksassa on monia tällaisia ​​tapauksia”

Sergei Galitsky, joka selitti päätöksensä, kehotti keskittymään Saksaan. Thomas Tuchel, Julian Nagelsmann, Domenico Tedesco ovat nuoria valmentajia, mutta niillä on vähän yhteistä Musaevin kanssa. Ensinnäkin Krasnodar sijoittaa itsensä huippuklubiksi, ja useimmat nuoret saksalaiset valmentajat alkoivat yksinkertaisemmilla joukkueilla. Sama Tuchel alkoi Mainzissa, jossa paikka kymmenen parhaana oli onnea. Nagelsmann ei ollut asetettu “Hoffenheimiksi” eikä hyvästä elämästä – joukkue lähti nousemaan ja johto päätti seikkailusta. Tedesko on poikkeus, hän sai heti huippuklubin, mutta hän työskenteli vielä neljä vuotta eri ryhmissä nuorisotasolla ja ansaitsi itselleen kunnon maineen.

Kaunis jalkapallo ja viides paikka. Miksi Musayev epäonnistuu Krasnodarissa Kuva: RBC-Sport, R-Sport

Joka tapauksessa, rinnakkain Musaevin kanssa on, lievästi sanottuna, piirretty. Top 5: n tulos ja paikka vaaditaan häneltä heti, kun hänen saksalaisilla kollegoillaan oli täydellinen tyhjä sekki.

Gunko 2.0.

RFPL: ssä ylin klubi on jo yrittänyt panostaa nuorten joukkueen valmentajalle. ”Spartacuksen” fanien joukossa oli legenda, jonka mukaan ”Spartak” -mestaruuskisoissa Dmitri Gunko rikkoo kaikki melkein Barcelonan tyylillä. He antoivat hänelle mahdollisuuden – kuudes paikka ja ruma peli.

Krasnodar ei ole ensimmäinen klubi, joka luottaa nuori valmentajaan tällä kaudella. “Akhmat” Oleg Kononovin sijasta laittoi 33-vuotiaan Mihail Galaktinovin. Tällä hetkellä Tšetšenian klubi on kahdessa kohdassa siirtymäalueelta.

Miten ottaa Musaev?

Toistaiseksi Sergei Galitsky sanoo, että muutamassa vuodessa perusta tulee 11 oppilasta, tänään Krasnodar on joukkue, jolla on eniten legionaareja. Tämän kauden alussa ilmoitettiin 13 ulkomaalaista, jotka eivät laskeneet Joaozinhoa, Venäjän passin haltijaa.