Kesällä Krasnodar lähtee Grankvistista

Krasnodar luottaa nuoriin ja lahjakkaisiin pelaajiin, ja hän on allekirjoittanut jalkapalloilijoita jo useita vuosia. Paras esimerkki on Shishkin ja Yanbaev. Ensimmäisessä joukkueessa Mamaev ja Kabore ovat ratkaisevassa asemassa, he ovat varmasti nähneet enemmän jalkapallossa kuin Musaev.

Toistaiseksi tilanne muistuttaa amerikkalaisen pienen budjetin elokuvaa, jossa nuori valmentaja opettaa kokenut ammattilaiset mieleen.

Ottelun aikana “Anji” Fedor Smolov puhkesi vihaisessa väsymyksessä faneja vastaan. Ja nyt kuvitellaan tällaista tilannetta Krasnodarin koulutustilaisuudessa. Voiko nuori valmentaja hillitä Smolovin ja Mamayevin kaltaisia ​​kavereita?

Ei tehtäviä – ei tulosta.

Kesällä Krasnodar lähtee Grankvistista ja todennäköisesti Smolov on kaksi parasta pelaajaa. Vaihda ne siirtojen kustannuksella on mahdotonta. Tämän tason jalkapalloilijat ovat palaset ja Galitsky ei selvästikään aio viettää kovaa.

Kaunis jalkapallo ja viides paikka. Miksi Musayev epäonnistuu Krasnodarissa Kuva: RBC-Sport, R-Sport

Mielenkiintoisin on, että Krasnodarin omistaja ei julkista tehtäviä. Kaunis jalkapallo, nuoret ja valmentajasi ovat hyviä elokuvalle, mutta eivät RFPL: lle. Kaikki on hyvin virtaviivainen.

”Pojat, joita olen odottanut ensimmäisessä joukkueessa kaksi tai kaksi ja puoli vuotta. Toivon, että he liittyvät ensimmäisen joukkueen joukkoon isossa jengissä.

Musayevilla on viides tai kuudes budjettitiimi. Sen pitäisi olla siellä, missä sen pitäisi olla, ”presidentti sanoi ohjelmasta” 8-16 ”.

Huhtikuun 1. aamulla Krasnodarin faneilla oli hauska uutinen, että Igor Shalimov hylätään hänen johtajansa tehtävään tulevana kesänä. Fanit viittasivat kuvitteelliseen Petrosyan-sanomalehteen.

Samana iltana kotona otetut “sonnit” otti “Anjin” ja 95. minuutilla he saivat Oleg Danchenkon tavoitteen, joka menetti tärkeimmät kaksi pistettä (1: 1). Tämä kokous laski mustavihreät viidennelle sijalle RFPL-taulukossa, ja 2. huhtikuuta Krasnodarin virallinen sivusto ilmoitti eroavansa Shalimovista.