Murad Musaev – nuorten “sonnien” valmentaja

Vaikka yleisö ihmetteli, kun Sergei Galitsky soittaa Sergei Semakille, Krasnodarin presidentti oli hämmästynyt televisiokuvien faneilla – joukkueen johtajana olisi Murad Musayev. Tapaus, jossa vain Google auttaa.

Murad Musaev – nuorten “sonnien” valmentaja. Aikuisilla hän ei koskaan työskennellyt, ennen kuin hänellä on jopa A-lisenssi, jolla hän virallisesti johtaa Krasnodaria. Tärkein saavutus on johtajuus nuorten mestaruuskilpailussa ja menestyksellinen menestys Nuorisovalion Mestarien liigassa.

“Härkien” presidentti sanoo kauniita lauseita, että Musayevin kaltaisen klubijärjestelmän ihmiset työskentelevät idean puolesta ja saavuttavat enemmän kuin ulkomaalaiset. Logiikka on selvä, mutta on outoa, että kokenut liikemies ei näe suurta riskiä.

Valmentaja ilman saavutuksia

Nuorten mestaruus Venäjällä on erittäin surullinen turnaus. Fanit eivät mene hänen luokseen, he eivät edes näytä hänelle uutisia. Mahdollisuus päästä pois tästä suosta RFPL: ssä on minimaalinen. Katsokaa menneitä mestareita. Vuonna 2015 turnauksen voitti Dynamo – ei yksi pelaaja ole vielä vakavalla tasolla, sitten Lokomotiv – joskus Lysov on perusta, viime vuonna Spartak. Punainen ja valkoinen – eloisin esimerkki. Joukkue voitti useimmiten nuorisomestaruuden viime vuosina, mutta pohjalla ei ole opiskelijoita.

Plus, “Krasnodar” ei ole edes voittanut nuorten mestaruutta. Erottaminen toisesta sijasta kolme pistettä. Toinen merkki turnauksen merkityksestä – Musaev ammutaan kuusi kierrosta ennen maaliin, joka varmasti vaikuttaa kielteisesti nuorisoryhmän tuloksiin.

Musayevin muut väitetyt saavutukset ovat menestys UEFA: n nuorisoliitossa, mutta jopa joitakin kysymyksiä, jos kaivaa syvemmälle. “Krasnodar” ennen kuuluisinta ottelua “Realilla” oli “Kairat” (11: 2) ja “Honved” (9: 1). Ottelu junior “kerma” oli hyvä, mutta se on vain yksi peli, joka päättyi tappion.

Esimerkiksi sama nuorten tiimi “Spartak” leikattiin Liverpoolin, Sevillan kanssa, ja lensi Interista Milanossa rangaistuspotkussa, mutta punaisten ja valkoisten ympärillä ei ollut tällaista seurakuntaa.