Toinen Messin jälkeen ja Argentiinaa edustavan Golden Boy

Arsenalin kanssa Cesc ei voinut saavuttaa vakavia voittoja, mutta sitten hän sai vielä nimikkeitä, ja hänestä tuli Espanjan mestari Barcelonassa ja Englannin kaksinkertainen mestari Chelsean leirissä. “Sinisen” 31-vuotiaan leirissä tällä hetkellä Cesc jatkaa jalkapallon uraansa, mikä on totta, eikä sillä ole ehdottoman pelaajan roolia pääjoukkueella. Tämä lahjakas espanjalainen saavutti kuitenkin paljon, koska hänellä on useita menestyksiä kansainvälisellä areenalla, jossa hänestä tuli Espanjan maajoukkueen osana kahdesti Euroopan mestari (2008, 2012) ja kerran maailmanmestari (2010).

2007 – Sergio AGUERO

Toinen Messin jälkeen ja Argentiinaa edustavan Golden Boy -palkinnon viimeinen voittaja. Aguero tunnustettiin Euroopan parhaaksi nuoreksi jalkapalloilijaksi, kun hän pelasi Espanjassa Atletico Madridin riveissä.

Nuoret kyvyt. Mikä teki 15 Golden Boy -palkinnon voittajaa

Vuonna 2011 Sergio muutti “Manchester Cityyn”, jossa hän seisoo tähän päivään saakka, sillä hän on onnistunut saamaan “kansalaisille” yli sadan viisikymmentä päätä. Agueron merkittävimmät saavutukset jalkapallossa ovat kolme mestaria Englannissa Manchester Cityn kanssa. Tietenkin tällainen lahjakkuus, kuten Sergio ansaitsee vähintään yhden voiton Mestarien liigassa, mutta toistaiseksi hänen tiiminsä eivät ole onnistuneet saavuttamaan tätä. Aguero on kuitenkin vain 30-vuotias ja ainakin useita yrityksiä korjata tilanteensa omaisuudessaan.

2008 – ANDERSON

Ensimmäinen Brasilian voittaja Golden Boy oli keskikenttäpelaaja Anderson Manchester Unitedistä, joka tuolloin oli täysi 20 vuotta vanha. 2007 ja 2008 tuli yksi tämän lupaavan uran parhaista toimijoista. Hänet rekrytoitiin säännöllisesti Brasilian maajoukkueen joukkoon, 25 miljoonaa euroa hän muutti Portosta MJ: hen, missä hän osoittautui myös erittäin hyväksi aluksi.