Ymmärrän, jos seuraamus muuttuisi

Sama tapahtuu toisen tavoitteen kanssa. Aiemmin voimakas Barzagli puhdisti häntä. Andrea on lähes 37 – hänellä ei aina ole aikaa itselleen.

Ja sitten he sanovat: Chakyr.

Ikään kuin Chakyr on syyllistynyt 0: 3: een. Joukkue, joka jäi saavuttamatta yhden tavoitteen kolmessa kuukaudessa, vietiin kotiin. Ei vaihtoehtoja, mitään mahdollisuutta.

Ymmärrän, jos seuraamus muuttuisi. Piste ei kuitenkaan ole luonteeltaan tai tunnelmaltaan. Tosiasia on, että “Juve ei ole klubi, mutta tämä tiimi, jonka Marotta on palkannut, ei yksinkertaisesti osaa pelata tällä tasolla.”

Luokka on erilainen. Muut nopeudet. Tämä ei vaikuta rangaistukseen.

Tuomarin pitäisi sanoa kiitos. Juveellä oli mahdollisuus alussa, kun Higuain repäisi toisen puolustuksen, ja Bentancourt tunkeutui epäoikeudenmukaisesti puolustajaan. Hetken Dybaly, ei juosta palloon. Beat Gonzalo. Kaikki tämä loi miellyttävän illuusion toivottomuudesta.

Chakyr – sama tarina. On mukavaa, kun joku muu on syyllinen tappioon. On miellyttävää uskoa, että kaikki ei ollut niin surullista, että ongelma oli tuomarissa onnea, sillä jotkut lensi sisään ja toiset eivät.

Hieno uskoa tällaisiin asioihin. Ja älä huomaa, että Ronaldo – ei näyte tarkkuudesta – ja voisi saada enemmän tuloksia. Yleensä hänellä on vain keski talonpojat. Kaikki totta, ei vain mitään pahaa.

”Real”, Ronaldo-Zamikaldu ja 0: 3 tuomari. Juventus ei ole vielä lentänyt Kuva: Tuttosport

Hän on niin vahva, että ”Juve” -suojaus voidaan vähentää ”Eibariksi”. Kerran kahdesti per ottelu. Viisi. Ja sitten hän sulkee: mistä tahansa jalasta, etäisyydestä mistä tahansa korkeudesta. Oman itseni kautta, jos tarpeen. Mitään erityistä – koordinointi, ketteryys, muovia. Substantiivit, jotka yhdistetään käsitteisiin “taito” ja “lahjakkuus”.

Joku voi tehdä sen, mutta joku ei voi. Sitten on vielä taisteltava, ja tämä on myös järkevää. Ja kun se epäonnistuu, se jää voittamaan. Tässä on, miten “Juve” ja Dybala eilen.

Muista: Juventus lyö aina aina loppuun asti. Hän ei ole vielä lentänyt. Ja älä lennä ulos aiemmin 11. huhtikuuta.