ANALYYSI: Miten vastata toiseen kaatumiseen? Olomouc, älä itke, vaihda itseäsi

Ennen Jablonecin pelaamista he puhuivat leikkikentällä ystävällisesti. Hymyilee kaikkiin suuntiin. Jablonec-klubin omistaja ja jalkapalloliiton johtaja Miroslav Pelta ystävällisessä haastattelussa Příbram-pomo Jaroslav Starkan kanssa.

Käsi taskussa, takki unbutton, paita rento housuissa. Pelta-puolella musta aurinkolasit hänen urheilun johtajansa Ivan Horník, hänen vieressään taas Pribram Roman Rogoz. Tunnettuja valkoisia. Sinun tarvitsee vain heittää ne internet-hakukoneeseen ja nähdä, mitä kaikki heidän nimensä olivat. Tämä lauantai, 14. päiväToukokuu 2016, herrat eivät irtoa sitä.

Pribramin täytyy piirtää Jablonecin pelastus ensimmäisessä liigassa. Klassiset huhut levittivät, että piirtäminen on myös. Miten muuten. Oikeastaan ​​Olomoucin Josef Lébrin yhteisomistaja kutsui minua viimeisen kierroksen jälkeen. 0: 0 ei ole paljon huutamassa “Shame!” Tai “Sigma!” Valmis.

Farce? Oletetaan, ettei ole mitään todisteita, vain tunnettujen kuvien elämäkerrat ja niiden esisovellukset hymyilevät. Samaan aikaan Sigma voittaa Teplicen korkean 6: 0. Silti se on surullista, myöhäistä pistettä. Laskeutuu.

Hänellä on samat kohdat kuin Pribram, mutta huonommat ottelut. Fanit huutavat Peltaa ulos!

Hyväksy, arvostakaa tiimin suorituskykyä.Ehkä he ovat unohtaneet suurimman osan kurjasta laksasta puolueesta sinisellä, mikä voi olla kaikkein laskeutumiskyky. Mutta minulla on suuri päättäväisyys korjata se ja rakentaa klubi, joka palaa liigaan liigaan. ”

Tuhoisa ratsastaja Jan Navrátil ei voi pysäyttää kyyneleitä. Lébr puhui avoimesti surun syistä: ”Ensinnäkin huono suorituskyky. Ja sitten tuomari. Se on järjestelmä, jota he ajavat. Pidän parhaillaan jalkapalloa. ”

Sigma tiesi, että hänen olisi pitänyt ottaa pelastus muualle ja aikaisemmin, vaikka tuomarit olivat todella huijattaneet sen muutaman kerran.Mutta Hanakin heikkoudet Brnossa, Jihlavassa, Duklassa, Mlada Boleslavissa ja ei vain siellä, ovat tärkein syy kolossaaliseen epäonnistumiseen, ei kurja tuomareihin. Esimerkiksi sellainen pelaaja, Mary Kaščák, joka tekee sen, ”sanoi keskikenttäpelaaja Michal Ordoš, joka sanoo hyvästi Olomoucille kahdeksan vuodenajan jälkeen. “Surullinen loppu, mutta se on jalkapallo. Tässä on tehtävä muutoksia. ”

Lébr pahoitteli:” Onko järkevää pitää rahaa Tšekin jalkapalloseurassa? Ehkä muutkin omistajat tulevat mukaan. Se on järjestelmä. Kun Zelinka vihelteli Slováckossa, joka muuten voi pilata, minulle oli selvää, että putoamme. Se oli jonkun käskyssä. ”Kenen herra Lébre? Kenen! ”En halua polttaa sokea nyt.Yritän tuoda näyttöä, hän vastasi.

Ehkä hän aikoo. On sääli, että entinen sihteeri Roman Berbr ei varoittanut tynnyrien mätäjärjestelmää, jota hän on pitänyt takana kulissien takana. Ennen laskeutumista.

Velat ja epätasainen johtajuus

Sigmaa voidaan tarkastella kahdella tavalla: perinteinen Moravian klubi, jossa on kaunis moderni stadion, joka nostaa säännöllisesti tšekkiläisiä edustajia, ja klubina taloudellisesti turvallinen, jossa pelaajat maksavat aina palkkansa ajoissa.

Sitten on toinen ilme.Realistisempi: klubi, joka haluaa käsitellä 80 miljoonan dollarin sitoumustaan ​​myymällä stadionin kaupunkiin, klubille, jolla ei ole kukaan maajoukkueessa, ja tunnettu Sigma-pentu pelastaa pelastusta sekä toisen liigan B-joukkue, joka putoaa samaksi Ja joukkue.

Tähän urheiluun on useita syitä. Pelaajilta, joilta puuttuu soturi. Huolimatta yksimielisestä johtajuudesta tai Minarin urheilupäällikköstä, joka ei voinut oikein sijoittaa tiimin yhteen huolimatta kiinnostavien nimien tuomisesta.Ennen kauden hän puhui siitä, että tiimi oli pöydän yläosassa, mutta MF DNES oli jo analyysissä sanonut, että muutokset edellisen laskun jälkeen olivat vähäisiä ja Sigma oli jälleen vakava ehdokas syksyllä. Minut heitettiin pois Olomoucista kolme vuotta sitten, sanoin laudalle: Aika näyttää sinulle tekemäsi virheen. En tiennyt, että se osoittautuisi niin huonosti. Pride edeltää syksyä, ”muistutti valmentaja Bohemians 1905 Roman Pivarník.

Hän päätyi Sigmaan, vaikka hän oli neljäs pöydässä. Mutta se oli avoin ja kriittinen, tuore tuuli, joka ei mahdu André-stadioniin. ”Olomoucin virheet tapahtuvat paljon. Tiedän, missä ne ovat, mutta käsittelen vain asioita, joissa työskentelen.Halusin muuttaa paljon asioita, mutta valitettavasti se ei ollut mahdollista ”, hän lisäsi. Tarvitaan kuitenkin syvempiä muutoksia (mukaan lukien henkilöstö), jotta pelaajat eivät pelkästään liigan vaan Euroopan jalkapallon puolesta ja heijastavat itseään faneille ja sponsoreille. Hänen on määriteltävä selkeä käsite, eikä kuuden vuoden ajan vaihtamaan kahdeksan valmentajaa (Psotku, Chromý, Uličný, Pivarník, Kotůlka, Minář, Kalvod ja Jílek). Tämä on osoitus tuhosta.

Laskeutuminen satuttaa hänet uudelleen taloudellisesti, mutta hän haluaa palata nopeasti. Lébr, jonka yhtiöllä on lainoja, vähentää kuitenkin kustannuksia (ellei klubi lähtee). “13 pelaajaa lähtee, mutta minulla ei ole pelkoa tulevaisuudesta.On paljon rakentaa, ”sanoo Hal, Falta, Sick. Se pyytää kuitenkin erilaista osakkeenomistajien rakennetta. Kolmepäinen hevonen ei toimi. “Laitoin sen yhteiseen, toiset eivät”, hän sanoo Lébrille. Tuleeko se enemmistöosakkaaksi? “En voi elää tilassa, jossa sanotaan: Ehkä me puhumme, ehkä niin, ja ehkä muuten. Se kestää kaksi vuotta. ”

Ja mitään mukavaa tuoda jalkapalloa Olomouciin. Toinen laskeutuminen on karkea todiste klubin toimivien ihmisten epäpätevyydestä tai niiden epäpätevyydestä. Ei huono onnea tai epätoivoinen jalkapallon tila, joka ei halua jättää väliin.