Venäläiset norjalaisten voiton ansiosta tarttuivat Böömiin, Tanska voitti Kazakstanin

Vaikka norjalaiset pelaajat ovat kehittäneet ensimmäisen mahdollisuuden, jolla Sorokin on vanginnut Rosseli Olsenin, hän on toisinaan pelannut leirin alla. Hän oli ensimmäinen, joka uhkasi Ljubimovia, sitten Panarinilla oli valtava mahdollisuus vallan leikkiin, mutta yksi norjalaisista perseistä piilotti laukauksensa tyhjään porttiin.

14. minuutilla Söberg huusi Šipačovin. Toisen kerran Panarin etsii edelleen Ovečkinaa, joka jäi jäädyttämättä hyvin pian.

Toisen kauden alussa Sannikov ei tavoittanut erillistä paeta, mutta Tělegin oli hurraamassa faneja heti kun hän ohjasi Orlovin suurta laukausta.

Toinen tapa poltti Panarin, mutta hän oli 38-vuotias.2 – 0 -maalin epäonnistumisen jälkeen Šipačova laukoi nopean vastahyökkäyksen jälkeen. niiden turnaus päättyy jo perusryhmässä.

Kummallakin joukkueella oli enemmän kuin lupaavia mahdollisuuksia jäljelle, mutta yksikään niistä ei tehnyt muutosta pisteissä.

Tanskan 4: 1 ja pidetään pelissä neljännesvälierissä.Tanskalaiset ovat ennen tiistain ensimmäistä osaa, jossa on kolme pistettä ennen Sveitsiä, joka on edessään kaksintaistelu Tšekin maajoukkueen kanssa. että sveitsiläinen joukkue voittaa tšekkiläisen joukkueen normaalilla tiistaina.

Tanskalaiset tiesivät, että heidän täytyy saada pisteitä jo laskevaa Kazakstania vastaan ​​voittaakseen ja voittaakseen. Kolmen pisteen voittoon he tekivät ripeän liikkeen ensimmäisessä kolmannessa.

Kolme tehopelipeliä on auttanut pohjoismaisia ​​pääsemään eteenpäin. Pisteet avattiin klo 9.Markus Lauridsen, Jannik Hansen otti toisen maalin ja Nicklas Jensen lisäsi kolmannen maalin. Hänen joukkuetoverinsa, nimittäin Dawes, onnistuivat vähentämään kuilua, mutta ei draamaa.

Toinen hyödynnetty numeerinen etu on antanut Tanskalle kolmen pisteen. Yli seitsemäntuhatta katsojaa jääpalatsissa on nähnyt toisen tavoitteen.