Neymarin ei voida odottaa voittavan Brasilian maailmancupia yksinään, Tite sanoo

Tite on varoittanut, että Neymarin ei pitäisi odottaa voittavan yksinään maailmancupia, kun Brasilia valmistautuu tärkeään E-ryhmän näyttelyyn Serbian kanssa Moskovassa. Maailman kallein pelaaja, joka taisteli takaisin murtuneesta metatarsaalista sopimaan Venäjälle, astui jälleen keskustaan ​​Brasilian myöhäisestä 2-0-voitosta Pietarin Costa Rican voittoon 2-0.

Neymar näki hänen Onnistunut rangaistusvalitus kumosi videoavustaja-tuomarin tarkastelun jälkeen, ennen kuin Philippe Coutinho lopulta 1xbet umpikujaan pysähtyi, jolloin Pariisin Saint-Germain-pisteytys osoitti jälleen Brasilian ensimmäisen voiton maailmancupissa.Koska oppositio on saanut uuden annoksen karkeaa kohtelua – aivan kuten avauspelissä Sveitsiä vastaan ​​- Neymar tuli kritiikkiin Brasiliassa, kun hän oli murtunut kyyneliin kokopäiväisen pillin jälkeen. Tite kuitenkin väitti, että se ei aina voi koskea Neymaria ja tietää, että se ryhtyy ryhtymään toimiin varmistaakseen tarvittavan tuloksen Spartak-stadionilla keskiviikkona varataksesi paikan viimeiselle 16.Philippe Coutinho, hiljainen mestari Brasilian maailmancupin korkealle draama | Barney Ronay Lue lisää

“[Neymarilla] on liiallinen vastuu menestyksestä. Se ei ole oikea tapa, ja valmentaja ei aio tehdä sitä”, Tite kertoi Brasilian valmistelupalvelussa -match lehdistötilaisuus.

“Jokaisella meistä on oma vastuumme. Meidän ei pidä laittaa kaikkea hänen harteilleen, koko ryhmä ratkaisee sen.Voiko hän tehdä sen? Tietenkin hän voi tietyissä olosuhteissa kyllä. ” normaalit normit. ”Neymar

Brasilialainen valmentaja puolusti myös Neymarin kyyneleitä 1xbet puhkeamista paljastaen, että hän itki, kun karsinnat vuoden 2018 maailmancupiin oli turvattu eikä ensimmäistä kertaa.

“Itkin, koska olin onnellinen ja tyytyväinen – se on tunneominaisuuksemme.Itkin ylpeyttä ja iloa hetkessä, jolloin oli niin suurta painostusta voidakseni pelata upeaa ottelua “, hän sanoi.

” Näytän valmentajan toista puolta, jolla on myös tunteensa ja tunteensa. ymmärtää, että syyn ja tunteiden on oltava tasapainossa ja mukautetut. ”Kaunis jalkapallo vai ei, voittaminen on tärkeintä Brasiliassa | Marta Lue lisää

Brasilia pääsee lopulliseen ryhmänsä E otteluiden ryhmän 1xbet tennis betting kärkeen neljällä pisteellä yhdessä Sveitsin kanssa, jotka pelaavat eliminoidussa Costa Ricassa Nižni Novgorodissa. Serbialla, jolla on kolme pistettä, on vähän virhemarginaalia, jos halutaan edetä 16. viimeiseen pisteeseen.

“Tämä peli tulee olemaan ratkaiseva. Jatkuvuutemme tässä turnauksessa riippuu pohjimmiltaan tästä ottelusta ”, sanoi Tite, jonka odotetaan nimeävän muuttumattomana alkavan XI: n, mutta joka on ilman siipipelaa Douglas Costa reideongelman vuoksi.