Kyyneleet ja rukoukset tiukalle tiimille Chapecoensen satu päättyy tragediaan

Se oli ensimmäinen kerta, kun he olivat tehneet niin pitkälle, ja oli kohokohteena satu kaudella, joka oli jo saanut heille vertailuja Leicester Cityn yllätyksellä, joka nousi Englannin Premier Leaguein alkuun aiemmin.

Tilauslentokone, jossa on 77 henkilöä, mukaan lukien joukkue, heidän valmennustehtävänsä ja 20 toimittajaa, jotka matkustavat kattamaan ottelun Kolumbian puolella Atlético Nacionalia vastaan, kaatui rinteeseen lähellä Medellínia ja tappoi 71 ihmistä. Kuusi ihmistä selviytyi onnettomuudesta.

Vaikka suurin osa tiimistä ei ollut kotimaisia ​​nimiä Chapecon eteläisen kaupungin ulkopuolella, kuolemat lähettivät iskuja aallokko jalkapallon ympäri.Facebook Twitter Pinterest Chapecoense-fanit surevat lento-onnettomuuksien uhreja. “Se on niin Betclic traaginen menetys.” ”Elinikäiset ystävät olivat tällä lennolla. Se ei ollut vain keskinäiseen kunnioitukseen perustuva ryhmä; se oli perhe, ”hän sanoi.

”Sanoin hyvästit heille ja he kertoivat minulle, että he menevät unelman jälkeen, kääntämällä unelmansa todelliseksi. Unelma oli varhain tänä aamuna.Thiaguinhossa nähdään hänen perheensä julkaisemassa videossa tanssia ja juhlien uutisia tiimikaveriensa kanssa.

Klubin maalivahti, Danilo, joka alun perin selviytyi onnettomuudesta sen jälkeen, kun hänet vedettiin hylkystä , kuoli pian sen jälkeen, kun hän kutsui vaimonsa sairaalasta paikallisten raporttien mukaan. GloboEsporte raportoi äänestyksen nousun 31-vuotiaalle – kenties puolen itsenäiselle pelaajalle – julkisessa vuodenpelaajassa. Facebook Twitter Pinterest Kuka on Chapecoense, Kolumbian lento-onnettomuudessa mukana oleva jalkapallomaajoukkue?

Klubi oli pelannut Brasilian neljännessä divisioonassa vuoteen 2009 saakka ja voitti promootion maan ylimmälle liigalle vuonna 2014 ensimmäistä kertaa 1970-luvulla.He olivat jo varmistaneet huippuluokan huippulennolla ennen tragediaa. Read more info

Chapecoensen Facebook-tilille lähetetty video osoitti, että tiimi on käynyt São Paulossa Guarulhosin lentokentällä ennen kuin kaksi pelaajaa nähdään kone, vilkkuu voiton merkkejä ja sanoo: “Tulemme pian Kolumbiaan.”

Klubin johtaja Luiz Carlos Saroli, jota kutsutaan yleensä Caio Júnioriksi, kuoli onnettomuudessa. Hänen poikansa Matheus Saroli oli suunniteltu lentämään joukkueen kanssa, mutta hän ei voinut lähteä, koska hän oli poistunut passistaan ​​kotona. “Tarvitsemme voimaa ja pyydän teitä antamaan meille vähän yksityisyyttä, varsinkin äitini”, hän kirjoitti Facebookissa.

“Olemme vahvoja. Aiomme päästä tämän ohi.Kiitos kaikille. ”

Chapecoense-pelaaja Alejandro Martinuccio oli myös poissa Medellínin matkasta vamman vuoksi.Argentiinan La Red -radioon puhuessaan 28-vuotias narttu sanoi: ”Olin pelastunut, koska sain loukkaantuneena.” Hän sanoi: ”Tunnen syvää surua… Ainoa asia, jonka voin kysyä, on rukoukset seuralaisille, jotka olivat

Hyökkääjän perhe Bruno Rangel kokoontui Camposiin Rio de Janeiron osavaltiossa odottamaan uutisia. ”Hän on kaupungin ylpeys”, Maurício da Horta, eteenpäin tulevan ystävä, kertoi GloboEsporteille.

Lennon takahuoneen henkilökunta oli physio Anderson Paixão, jonka isä Paulo oli osa Brasiliaa maajoukkueen kokoonpano johtaja Luiz Felipe Scolarin johdolla. “Hän oli ollut Chapecoensen kanssa, koska he olivat Série C: ssä,” sanoi Paixão Sr. “Kuten kaikki Betclic bonusz klubissa, hän koki maagisen hetken. Hän oli niin onnellinen.Nyt hän on siellä. ”Brasilian klubit tarjoavat lainaa Chapecoenselle lentokoneen kaatumisen jälkeen Lue lisää

Useat Brasilian suurimmat puolet julkaisivat yhdessä julkilausuman, jossa he esittivät” solidaarisuustoimenpiteitä “klubin selviytymiseksi ylimmässä lennossa. Näihin sisältyi ehdotus vapaiden pelaajien lainoista vuonna 2017 ja virallinen pyyntö maan jalkapalloliitolle, että Chapeille myönnetään vapautus alennuksista seuraavien kolmen vuoden aikana.

“Tämä on hyvin surullinen päivä jalkapallo ”, Fifan presidentti Gianni Infantino sanoi lausunnossaan. ”Tässä vaikeassa ajassa ajatuksemme ovat uhrien, heidän perheidensä ja ystäviensä kanssa. Fifa haluaa ilmaista syvimmät surunvalittelunsa Chapecoensen, Brasilian asianomaisten jalkapalloyhteisöjen ja mediajärjestöjen faneille.