Hänen nilkansa kääntyi 180 astetta. Mutta hän sanoi: En halua päätyä NHL: ään

Se oli todella pelottava hetki. Kylvö vuorollaan, hän putosi valitettavasti jalkansa kärjessä, joka ei kestänyt putoavan rungon painetta. Vlašimský kotoisin kuitenkin yritti nousta ylös ja estää vastustajia pisteytys – onhan hän itse ryntäsi maalivahti.

Mutta kun hän yritti nousta ylös, hän huomasi, että sillä ei ollut vasemman jalan. “Muussa tapauksessa tätä tunnetta ei voida kuvata. Silloin tajusin, että siellä oli paljon asioita, paljon vikaa. En sääsin nilkkaa. Tiesin, että tämä on kauden päätteeksi. ”

Pian kuitenkin alkoi hyökätä muita ideoita: ehkä se voisi olla ura päättyy.

Kun hänen kaverinsa noin viisi viikkoa myöhemmin nostaa yllä Stanley Cupin päällikkö, ratsasti Chicago Sculpturin ympärillä skootterilla, joka oli koristeltu Blackhawks-logolla edessä.Harjoitusleiri oli näkyvissä, ja Rozsilvan nilkkamurtuma varhaista paluuta varten ei näyttänyt paljon. Lisäksi hänellä oli vapaa asema, ja Chicago-palkkatasoa ympäröivä tilanne ei näyttänyt vaaleanpunaiselta. Tiimi näytti olevan valmis.

Haavan kipu oli hullu. Hän tuijotti kasvojaan, kun hän yritti nousta polvilleen jäällä. Hän oli kuitenkin kurja, ettei hän voinut jatkaa Stanley Cupin kanssa. Merkityksetön vastustaa mahdollisuutta, että tämä oli ehkä hänen viimeinen hetki NHL. Koti

Rozsival päätti hän mieluummin tehdään fyysisen kivun monimutkaisia ​​psykologisia kuntoutuksen kuin äkillinen loppua jääkiekko. “Kun saimme Stanley Cupin, ajattelin tehdä kaiken vallan ja voin palata takaisin.En halua lopettaa näin. ”

Ylivoimaisesti ei ole voittanut vielä olla jo tiimin kanssa yli viikon luistimet. Hän tarvitsee vielä aikaa. Vasen jalka ei ole niin voimakas kuin hän tarvitsee, hän ei liiku jäällä, eikä hän edes ole valmis. Mutta luopua.

En koskaan ajatellut lähteä, rakastan Chicago

“En aio otteluun, kunnes tunnen 100%. Nyt en auta joukkuetta “, hän hylkää mahdollisuuden korvata loukkaantunut Duncan Keith. “Minusta tuntuu paremmalta ja työskentelen joka päivä. Se on prosessi, jonka täytyy käydä läpi. Toivon, että minulla oli jo, mutta se ei ole kiire.Lisäksi kaverit pelaavat hyvin ilman Keith “, hän sanoi.

Näyttää siltä, ​​että hänelle on voitto jo tosiasia, missä muutaman kuukauden kuluttua vamman kehittynyt. Ja kiitos ponnistelujaan tuli Chicagon sopimuksesta he niin haluavat. Hän ei koskaan ajatellut jättää, Blackhawks oli hänelle etusijalla.

“En koskaan ajatellut lähteä. Ehkä he eivät halua minua täällä. Vietin parhaita vuosia Chicagossa. Nämä järjestöt ovat aina olleet hienoja minulle. Olisi vaikea lähteä, vaikka olin tarjouksen muualta. Olen erittäin iloinen voidessani olla täällä ja antaa minulle mahdollisuus. Voin kertoa teille tämän: Teen kaiken voitavani kääntää tämä auttaa joukkue voittaa Stanley Cupin. “