Olomouc jatkaa hämmästyäkseen. Hän teki kolmessa, sitten kaksintaistelu kääntyi

“Olemme erittäin iloisia siitä, että tämä vuorosi näyttää jotain”, sanoi Olomoucin avustaja Jan Tomajko.

Mitä hän näytti? On korkea aika lopettaa avoimien suuiden kanssa miettimällä, mitä aliedustettu Hanáky pelata leikkiä vedonlyönnistä pelastus voi tehdä. 14 kierroksen jälkeen on kolmas! Ja jos viimeinen henkäys, järjestelmä valmentaja Zdenek Venera voi Morun päästä pudotuspeleihin, vaikka se on edelleen samanlainen näkökohtiin pian.

Zlín oli keskellä taistelua valtion 3: 2 saatavilla 99 sekuntia pitkä kaksinkertainen valtapelistä , jossa hän voitti haasteelliset vieraat, mutta hajosi sen sijaan. Centr Knotek kun alakynnessä kaksi löydettyä Vyrůbalíka puolustaja ja videorozhodčí vahvistaa: vertailun.

“Se koonnut meille”, myönsi valmentaja Zlin Rostislav valakialaisten.Kokeneet puolustus Marušák tilitapahtuma itselleen: “ammuin tarpeettoman aikaisin ja osui ensimmäinen pelaaja. Sen jälkeen se nabalovalo – kauniisti, hän pomppi kiekko, heitti sammakko voisi olla yksi kymmenen kertaa, ja jopa haluzácky Vyrůbalík lähetti kiekon tolppaan. ”

Puolelta Olomoucin, mutta siinä kaikki. Suurin osa lähes viisi tuhatta katsojaa stadionilla Luďka Čajky vieläkin surullinen hänen ensimmäinen extra-liigan osui 23 vuotta vanha hyökkääjä Adam Zeman, joka nopeasti saapui Kasik leimattu Pekrovu ammuttu.

“Peli menetimme itsemme. Tällaisia ​​virheitä ei olisi tapahtunut kokeneille pelaajille “, Vlach sanoi. “Tilassa 3: 0 on vastattava tuoda voittoisa loppuun, mutta tuli päätteeksi. 15.minuuttia oli kunnollinen suorituskykyä meni sitten alas. ”

Vastustajat etuisuuksien lahjoitti kolme kohtalokasta virheitä, kiekot laskeutui hänen mahdollisuuksiaan kirjaimellisesti sotkee. “Se on kestämätöntä”, sanoi Marusak, joka myös allekirjoitti Moran toisen tavoitteen. Ensimmäinen oli Aleš Holíkin sinetti. Ja kärsivällisyys on jo tullut Vlachille. “En halua määritellä niitä, mutta rangaistukset ovat kaikkiin suuntiin”, sanoi valmentaja Zlín. “Tällä hetkellä kaikki on mahdollista”, pelkää Marušák.

Hän ei voinut ymmärtää, kuinka helposti ja nopeasti joukkue hävisi třígólové johtajuutta. “Se oli keveyttä. Emme voi pitää viileää päätä tietyissä hetkissä. Tulostaulun lukemiin 3: 0 me kolmanneksi varmasti, ja saa kaksi maalia “Marušák minded. “Taistelimme loppuun asti, mutta Olomouc pelasi yksinkertaisesti ja piti kiekkoa.Meidän on ymmärrettävä täysin kaikkia, saati tällaista johtajuutta. “Vaikka Olomouc sunnuntaina Sparta päättyi loistava sarjan kymmenen ottelut peräkkäin joka teki, mutta joukko nimetön ei ole tehty mitään. Ennen vypráskala 6: 0 Trinec ja Zlin osoittanut, että se ei voi vain puolustaa, vaan myös tarkasti ampua.

“Emme aloita hyvin, otimme otteen, me likainen ja myönsi. Annoimme Zlin kolme maalia, mutta tila 0: 3 me hallitsi ottelun ja onnistui antamaan meille tavoitteita “kehui Tomajko. “Sitten peli parani paljon, olimme hieman parempia. Hän on päättänyt vastustajan voiman viidestä kolmeen kun olemme asettuneet.Meidän johdossa Zlin vain optinen painetta ja onnistuimme pitämään sen. ”

Huomenna Olomoucin Hradec yrittää pitää sensaatiomainen asema taulukossa.