Uutislehti juoksi Roupceen. Šumperk haluaa vetäytyä extr

Jos sait valioliigan paikallisottelua Prostejov, kuuluttaja kuunteli tuot: “Cache maalin Šumperka ylimääräisiä liigan pelaaja David Roupec.”

Miksi extraleague? Koska viime kauden jälkeen, kun Hawks Roupec tuottavin jääkiekkoilija, meni Pardubice, joka osti oikeudet Trinec ja allekirjoitti 23-vuotiaan hyökkäävä Bek monivuotisen sopimuksen. Mutta kauden alku ei edes tehnyt sitä itä-korealaisille ja klubi lähetti hänet pelaamaan alas lattialle. Ei Prostejoville vaan Šumperkille, jonka kanssa hän tekee yhteistyötä.

Haukkoja oli vaikea saavuttaa maalia, ja vieläkin alueellisen kilpailijan jersey. Karkea huomata yllätti hänet. “Luulin, että se olisi hienoa, mutta olin shokissa.Luulin, että se oli paljon liioiteltu. ”

Roupec auttoi Dragons voittaa 4: 3 jatkoajan jälkeen ollut tuntenut vihaa fanit Prostejov – moo choreo…

” Minun on sanottava, että se pysäytti minut. Meidän kirjoitimme, että Prostějovissa keskustelu internetistä on suljettu, joten ajattelin, että se olisi hiljaista. Aluksi hymyilin sitä. Kotimaiset pelaajat minulle, en ymmärrä puhujan muistiota liikaa. En voi olla kenellekään huonoa asiaa, jonka halusin kokeilla ekstralig, “hän sanoi. “Haluan muuttaa Pardubicesta. Viime vuonna olin Prostějovin tuottavin joukkuepelaaja, hyppäämässä pääni ja hölmö. Sitä minä ansaitsevat. ”

Hän myönsi, että se säilytti yleisöä reaktio.Mutta hän loi tavoitteen vastauksen. “Olen jo kokeillut teknisesti alussa pelin, lob. Se ei toiminut. Minulla on läpäissyt tavoite ja yhtäkkiä näen kaksi vastustajani aloittaa. Pyrin nopeasti heittämään sen kuten Ronaldon jalkapallossa, “hän kertoi klubin verkkosivuille. “Kaikille yllätykselle se laski.” Tyytyväisyys? “Olen iloinen voidessamme voittaa, se oli tärkein asia. Toiset ovat toisen luokan. ”

Totta, pisteet ovat tärkeitä. Ja Šumperkin ei tarvitse tuhlata. Se on taulukon alareunassa. “Manchaft on uusi, hän on nuori. Meidän on työskenneltävä siihen, mitä meillä on, eikä sitä voida antaa anteeksi, sanoo Salith Radek Kučeran valmentaja ja johtaja. “Yritämme nousta ylös. Meillä kaikilla on suuri pää. ”

Heillä on vahvistuksia Pardubicesta.Roupkan lisäksi Moučka saapui myös Šumperkiin. “Pelaajat, jotka tulevat Pardubice, on oltava parempi kuin pelaajat Sumperk, mutta heillä on tarpeeksi niiden ongelmien ja vaikea päästä pois päästäsi jotka menivät Šumperka koska ne eivät Pardubice,” pohtii Šumperk avustaja Beer. “En halua heittää niitä, mutta asia on, ne on osoitettava, että ne käyttävät Sumperk ja putoa harmaa.”

Roupec ole pettymys pakko siirtää Major League Extraliga ohjaamo voittaa. “Aluksi Kuulosti Jarda ateria Pardubice pääsyyllisiä kaikkea olen pahoillani”, hän sanoi. “Muissa lausunnoissa on jo sanottu, että ei ole meidän syyämme, että vain joukkue tarvitsi impulssia. Se on kuin hajoaminen, että olen Šumperkissä, en.Nyt haluan auttaa seuran täällä, joten yllään minua esitystensä taas voivat palata Pardubice. ”

Itse kun kesän vahvistui, johtaja Dusan Salfický sanoi seuran 177 cm korkea pelinrakentaja paljon lupauksia. “Hän on tuottava mehiläishahmo, uskon, että hän aikoo mennä extralig-jääkiekolla. Muistan hänet Hradecista ensimmäisellä vuosisadalla Hradecilla. Se on koristeltu yleiskuvan tallennuksen, ehkä hänen haitta on pienempi kasvu, mutta myös Benák ollut hontelo, mutta hän pystyi tuottamaan voimaa ja yhteenveto, odotamme samaa David “, hän sanoi. “Hän on keski-ikäinen keskiluokan pelaaja, joka on vähän vähän kuin meistä. Meillä on suljettu monivuotinen sopimus ja siksi toimimme sen kanssa.Se voi voittaa top-back “, sanoi Salfický.

Se on jopa Roupcovi ovatko Šumperka heijastuneen ja odotuksia.