60-luvun lopulla rakennettu Nene Park

60-luvun lopulla rakennettu Nene Park toimi alun perin Irtlingboro Diamonds Clubin kotona. Vuonna 1992 Irtlingboro sulautui ”Rushden Town” -tiimiin – klubi osoitti kaunista nimeä ”Rushden ja Diamonds”. Valitettavasti näiden timanttien ikuisuus oli kuvitteellinen: vuonna 2011 klubi purettiin, ensi puolitoista vuotta Kettering Town -joukkue pelasi areenan. Marraskuussa 2012 Ketteringin johto jätti areenan ja sanoi, että klubilla ei ollut tarpeeksi rahaa Nene-puistoon. Sittemmin stadion on tyhjä. Toisin kuin kerran omistamassa Uizdin-stadionissa, Brightonissa tai Don Valley Street Stadiumissa, jonka Rotherham hylkäsi, Nene Park ei ole vielä virallisesti suljettu, ei ole aikomusta purkaa areenaa juuri nyt. Teoriassa stadion voi silti ottaa jalkapallo-otteluita, mutta onko se koskaan tapahtunut, on epäselvä.

Mielenkiintoinen tosiasia: Jotta pelottaisit linnut, jotka ovat tottuneet rakentamaan pesiä katolle, stadionin työntekijät asensivat kattoon pöllöpatsaita.

Amerikkalaisin stadion
New Yorkin stadion

Löytyi: 2012
Klubi: Rotherham United (D4)
Kapasiteetti: 12021

Vuonna 2008 Rotherham United -klubi riitti lopulta Milmour-areenan omistajien kanssa, sai 20 miljoonaa puntaa ja sai lyhyessä ajassa kodikkaan 12 000. Etelä-Yorkshiressä. Arenan virallisen sivuston mukaan tämä on ainoa uusi stadion, joka avattiin vuonna 2012 Englannissa ja joka on puhkesi finanssikriisin vuoksi. Tontti, jolle stadion on rakennettu, on nimeltään New York – täten areenan nimi, joka johtaa väistämättä yhdistyksiin kuuluisan amerikkalaisen metropolin kanssa. Klubipresidentti Tony Stewart toivoo kuitenkin voimakkaasti, että New Yorkin stadionilla pelattava klubi voi todella houkutella sijoittajia Yhdysvalloista.

Mielenkiintoinen tosiasia: Alue, jossa areena sijaitsee, kuului aiemmin Guest ja Chrimesiin, joka kerran keksi New Yorkin (amerikkalainen) kuuluisat punaiset palopostit.