Borussia tuli maan mestariksi ikäryhmässään

Pulisic hyökkäävä pelaaja. Tuchel-järjestelmälle, jossa täydet takaosat luovat hyökkäyksen leveyden ja äärimmäiset hyökkäävät keskikenttäpelaajat siirtyvät lähemmäksi keskustaa, Christian on erinomainen ase. Kiitos vaikuttavan tekniikan, nopeuden ja kyvyn pelata yhtä hyvin molemmilla jaloilla, Pulisicin ansiosta voit aina lisätä ponnekkautta hyökkäämiseen, koska kaveri ei pelkää jatkaa puolustajia.

Felix Passlack
Mutta tämä teini-ikäinen debyytti Borussialle vasta keskiviikkona, ja hänestä tuli Dortmund-seuran kymmenes pelaaja, joka onnistui pelaamaan Bundesligassa ennen hänen 18. syntymäpäiväänsä. Passlac aloitti ottelun Darmstadtin kanssa aloituskokoonpanossa ja vietti vaikuttavan 70 minuutin kentällä. Felix odotti olevansa epävarma miesten kanssa voitettuaan vain yhden kuudesta. Vaihteiden tarkkuus ei kuitenkaan pettynyt: 73 prosenttia.

Viime kaudella pelatessaan alle 17-vuotiaana kapteenina Passlack teki 16 maalia ja antoi 16 apua 21 pelissä. Borussia tuli maan mestariksi ikäryhmässään. Tämän kauden alussa Passlac siirrettiin joukkueeseen 19-vuotiaana. Kyllä, kyllä, yhdessä Pulisicin kanssa. Felix erotettiin edelleen tuottavuudestaan ​​vanhempien ryhmässä: 16 ottelussa tehtiin 12 maalia ja tehtiin 10 apua. Kansainvälisellä tasolla asiat menevät samalla tavalla. Passlac vietti 26 ottelua Saksan eri ikäjoukkueissa ja meni ensin EM-kisoihin ja sitten maailmanmestaruuskisoihin kapteenin käsivarsinauhalla.

Passlac, kuten Pulisic, on nimellisesti hyökkäyksen reunan pelaaja, mutta paljon universaalisempi. Puhuessaan juniori joukkueesta, Felix piti pelata ja puolustaja puolustaja, ja opornik, ja keskus hyökkääjä. Tuchel mieluummin käyttää Felixiä kuitenkin hyökkäyksen kyljessä hyödyntääkseen nuoren miehen vahvuuksia: tavoitteeseen suuntautumista ja hienoa ohi.

Mitä seuraavaksi tapahtuu
Älä koskaan tee mitään etukäteen, joten katsoa nykyisen kauden ulkopuolelle ei ole sen arvoista. Yksi asia on nyt täysin selvä – Pulisicin ja Passlacin tulevat kuukaudet ovat ratkaisevia heidän tulevassa urallaan. Borussia jatkaa taisteluaan Saksan Cupissa ja Europa League -taisteluissa, ja on myös milloin tahansa valmis lähtemään kohti Münchenin Baijeria. Joukkueella on kiireinen aikataulu, joten sekä Pulisic että Passlac pelaavat pääjoukkueen useamman kerran.