Erillisesti on syytä sanoa keskustan eteenpäin

Ei halua hallita palloa tai tapaa torjua painetta

Bundesligassa etusijalla on antaa pallo vastustajalle ja villi paine tehdä hänet hyökkäyksiksi kylkien läpi. Kovacs hyväksyy nämä säännöt.

Eintrachtin pääpaino ja vahvuus hyökkäyksessä on siipipalat. Kotkat murtautuvat vastustajan korkealle puolustukselle, koska se kulkee sivujen sivuilla ja niiden vuorovaikutus hyökkäysryhmän pelaajien kanssa. Voimakkaita vastustajia vastaan ​​pelattuja otteluita voidaan jäljittää vielä kirkkaammin.

“Eintracht” – 3. sija Bundesligassa. Baijerin entisen pelaajan valokuva: TZ

Näyttäisi siltä, ​​että peliryhmien tyypillinen malli on tietenkin heikompi. Mutta Eintracht ei olisi ollut niin korkea taulukossa, jos se ei olisi lisännyt tällaisen jalkapallon tehokkuutta. Yksittäisten, palloa käsittelevien siipien lisäksi (esim. Wolff pelaa Kovacsin ja sivuttaisten ja sisäpiiriläisten kanssa) eturivin ja keskikentän pelaajat toimivat hyvin viisaasti levypalloilla, mikä on keskeinen piste pitkien kulkureittien pelaamisessa. Viime kaudella Englannissa paljon keskiremantteja, jotka käyttivät tätä pelin kaavaa hyökkäyksissä, unohtivat valintavyöhykkeen – tehokkuus laski useita kertoja.

Frankfurt luo numeerisen edun näillä vyöhykkeillä, minkä vuoksi myös kadonneen hevoskilpailun yhteydessä he ottavat pallon haltuunsa.

“Eintracht” – 3. sija Bundesligassa. Baijerin entisen pelaajan valokuva: TZ

Erillisesti on syytä sanoa keskustan eteenpäin lähettämisestä Aller. Viime kaudella hollantilaiselle “Utrechtille” Sebastian sai 22 pistettä “tavoite + pass” -järjestelmässä, johti hänen tiiminsä LE: hen ja kesällä 7 miljoonaa (melko paljon rahaa “Eintrachtille”) meni Saksaan. Tällä kaudella ranskalaisella on 8 tavoitetta ja 3 avustajaa, mutta hänen arvonsa ei ole edes.

Ranskalainen on erittäin sitkeä taistelussa palloa vastaan, hän tekee suurimman osan alennuksista keskuksesta. Aller auttaa myös pelin alareunassa, hän haluaa mennä taaksepäin, tarjoten itsensä pallon alle ja luoda tilaa kumppaneille juosta.