Joulukuun 2015 lopussa Schuller vanhenee sopimuksesta HIK

Venäläinen pelaaja on yksi parhaimmista esiintyjistä asemaansa, mutta Kongon kansalainen ei edes saavuta kumppaninsa luokkaa. N’Dinga on monissa tilastoissa huonompi kuin Schuller. Tämä on valinta: 49% verrattuna jo mainittuun 64%: iin. Tämä koskee myös avainohjelmien lukumäärää: keskimäärin 0,5 peliä kohden rautatiehenkilölle – 2,4 suomalaiselle.

Joulukuun 2015 lopussa Schuller vanhenee sopimuksesta HIK: n kanssa, ja jalkapalloilijan tietojen mukaan ruotsalaisen Hekkenin kanssa on tehty alustava sopimus. Mutta tämä urakoitsija on huomionarvoinen tulevaisuudessa, lisäksi kesällä 2016 N’Dingi päättää vuokrasopimuksen.

Petteri Pennanen
Kerho: KuPS
Ikä: 19/19/90 (25 vuotta vanha)
Asema: hyökkää keskikenttäpelaajaan
Vahvuudet: nopea ajomatka, vastahyökkäyksissä pelaaminen, tiukka isku molemmilta jaloilta, luovuus
Kustannukset: 145 000 euroa

Vuosi 2014 oli Pennanenin uran vaikein vuosi. Hänet pidetään Suomessa yhtenä maan loistavimmista jalkapalloilijoista. Tosiasia, että Petterin isä kuoli, ja pelaaja itse sai vakavan polvivamman. Viime kaudella tällä teknisellä ja luovalla keskikenttäpelaajalla on 14 ottelua KuPS: ssä (Vejkauslian yhdeksäs sija), jossa keskikenttäpelaaja teki kuusi maalia ja teki kaksi avusta.

Pennanen on dynaaminen jalkapalloilija, joka pystyy toimimaan suurilla nopeuksilla. Siinä on korkealaatuista nopeaa sekoitusta – keskimäärin seitsemän onnistunutta iskua peliä kohden. Yhtä menestyksekkäästi pelaaminen molemmilla jaloilla. Hänellä on vain vähän hylkäysvaihteita, ja päätään nostetaan aina etsittäessä innovatiivisia ratkaisuja hyökkäyksen kehittämiseen.

– Petteri on suomalainen huippupelaaja, jonka taso on verrattavissa maajoukkueen pääjoukkueeseen. Hän on edelleen melko nuori ja hänellä on hyvät mahdollisuudet. Kahden viimeisen kauden vammat eivät ole antaneet hänelle mahdollisuutta todistaa itseään täysin ”, korostaa“ KuPS ”-valmentaja Marco Rayamaki.