Kaikkein “tiiviimpiä” RFPL-joukkueita

Thomas Tuchel rakastaa vuorottelua ja yrittää antaa johtajille tauon mahdollisuuksien mukaan – kaikki tämä viittaa siihen, että 17-vuotiailla pojilla on kaikki mahdollisuudet vakuuttaa pelinhallintaansa olematta käyttävän rahaa siipiin, koska he voivat itse hyötyä joukkueelle. Tuchel ei vain siirtänyt Pulisicia ja Passlacia pääjoukkueelle. Molemmat ylittivät nuorten joukkueiden tason, ja jos he jatkaisivat siellä pelaamista, kehitys olisi estetty. Vain pelaamalla taitavamman kumppanin kanssa ja vahvempia vastustajia vastaan ​​voit edetä.

Kun suojaus on seula.
Ensimmäisessä artikkelissa, joka käsitteli Venäjän uusiutuvaa mestaruutta, Juri Usynin tarkasteli, mitkä peliseurojen segmentit tekevät mielellään. On aika käsitellä niitä, jotka on pakko säännöllisesti aloittaa kentän keskustasta.
0 – 15 minuuttia
Eniten kaipautuneet: Lokomotiv, Terek, Anzhi – 5 kpl
On mielenkiintoista, että yksikään Moskovan klubeista ja Zenitistä eivät pystyneet tulostamaan Lokomotivin portteja ensimmäisten 15 minuutin aikana. On selvää, että “rautatie” pystyy täydellisesti kokoontumaan tärkeisiin kokouksiin. Asemalla korkeammalle sijoitukselle “Rostov” seurasi moskovilaisten esimerkkiä, ja vain “Krasnodar” onnistui järkyttämään Loko-faneja neljänneksen tunnin kuluttua näiden joukkueiden kokouksesta.
“Terek” kahdesta tämän ongelman tappiosta voidaan katsoa johtuvan vain yhdestä heistä, ja “Anji” kahdessa monista epäonnistumisistaan ​​voi valittaa vain heikosta aloituksesta, koska silloin ainoat maalit saatiin noissa peleissä.

15 – 30 minuuttia
Eniten kaipautuneet: “Ural”, “Anji” – 7 kpl, “Krasnodar” – 6
Kokouksen alkupuoliskon puolivälissä pahinta on Ural, joka jättää miellyttävän vaikutelman, ja vanha tuttava Anjin muodossa. Yhden johtajien sijaan Lokomotivin sijaan sijaitsee Krasnodar. Osastot Oleg Kononov kahdessa neljästä epäonnistuneesta ottelustaan, jotka jäivät tällä kertaa väliin. Jekaterinburgerit hävisivät useammin, mutta tällaisten pelien lukumäärä on heille samanlainen.