Kuinka Pulisic ja Passlack debytoivat Bundesligassa

Watfordin mentori Kike Sanchez Flores kutsui heitä “eläimiksi” joukkueensa häiriön jälkeen tuloksella 1: 0.
Pellolla Pochettino on raivoissaan, mutta lehdistöllä hän on viehätys.
Espanyolissa hän poisti heti klubin legendan Raul Tamudon tukikohdasta ja avasi tien nuorille. Samanlainen tilanne tapahtui Tottenhamissa, jossa Andros Townsend menetti heti paikkansa alussa, ja sitten myytiin.
Lähde Southamptonista kutsui häntä ”ahkeimmaksi kouluttajaksi, jonka kanssa hän työskenteli”, ja ”kannustaessa” Pochettino pysyy uskollisena tyylinsä suhteen. Vaikeasta järjestelmästä huolimatta pelaajat eivät valita, ja jopa päinvastoin – he kerskaavat tekemänsä työn määrää.

″ …– Palaan Walesin maajoukkueeseen ja puhun kuinka paljon koulutamme. He eivät usko minua. Emme kuitenkaan valita, koska olemme Premier League -sarjassa toisiaan ja pelaamme paremmin kuin useimmat joukkueet. Olemme ylpeitä saavutuksistamme, – sanoi Spurs-puolustaja Ben Davis …. ”
Pelaajien on ehkä etsittävä toista sydäntä ja uuputtava itseään kuin koirilla, mutta Pochettinon suunnitelma voi muuttaa Tottenhamin joukkueeksi, jolla on mestarin kunnianhimoa, jonka Spurs yrittää vahvistaa tänään Pohjois-Lontoon derbissä ikuista vastustajaa – Arsenalia vastaan.

Mitä teit 17-vuotiaana?
Muistakaamme, kuinka koko rock and roll alkoi Dortmundista. Vuonna 2008 Jürgen Kloppista tuli Borussian päävalmentaja. Tuolloin klubi oli melko huonossa kunnossa: keskinkertainen henkilökunta, taloudelliset ongelmat, heikot näkymät. Johdon tuella Klopp teki ainoan oikean päätöksen: hän luottaa nuoriin ja uskoi täysin vihreisiin jalkapalloilijoihin.

Dortmundin legendaarinen lateraalinen Dede alkoi vähitellen antaa tietä Marcel Schmerzelille, joka pelasi nuorten joukkueessa. Puolustuskeskus uskottiin 19-vuotiaille Hummelsille ja Subotichille, kentän keskiosaa valvoivat kokenut vuoden ikäinen Nuri Sahin ja sitkeä Sven Bender, ja nuori hyökkäyslinja rakennettiin huolellisesti osaksi linjaa. Mario Goetze Seurauksena oli, että nämä kaverit palasivat Borussian Bundesliigaan johtaviksi, voittivat kaksi mestaruutta ja pääsivät Mestarien liigan finaaliin.