Lähes kaksikymmentä vuotta on kulunut siitä

Eniten elokuvamainen stadion
“New Dan”

Löytyi: 1993
Klubi: Milwall (Championship)
Kapasiteetti: 20146

Lähes kaksikymmentä vuotta on kulunut siitä, kun “Milwall” muutti uuteen “Den”: iin, mutta jotkut fanit kaipaavat edelleen legendaarista vanhaa “Den “ä uskomattomalla ilmapiirillään (Gary Lineker vertaa kerran areenaa valtavaan ansaan). Mutta uusi ”Den” piti todella televisio- ja mainosalan työntekijöitä. Se kuvattiin TV-sarjassa “Dream Team”, joka meni Skyiin vuosina 1997-2007. He tulivat tänne ITV: n kanssa – vapauttamaan “paranormaalisen” näyttelyn “Primeval”. Tällä stadionilla Nike ampui elokuvan ”Take It To The Next Level”, ja Kitkat käytti “Den” luodakseen mainoksen ”Cross Your Fingers”.

Mielenkiintoinen tosiasia: Toinen operaattorien vaatima stadion on Leedsin, Elland Roadin omistama. He kuvasivat ”King Says!” Ja “Damned“ United -elokuvia.

Useimmat käyrästadionit
“Underhill”

Löytyi: 1907
Klubi: Barnet (D4)
Kapasiteetti: 6023

On erittäin suositeltavaa ajaa “Underhill Stadium” Google-kuviin ja katsella näkymää kaikilta kulmilta. Ei, ei, silmäsi eivät petä sinua: Barnet-stadionin nurmikko on todella taipuvainen. Edgar Davids, pelin valmentaja, joutuu ottamaan huomioon areenan “kaarevuuden”. “Barnetin” lisäksi Underhill-osastolla kaksinkertaistuu Lontoon Arsenal. On aivan mahdollista, että pian he ovat yksin täällä: ensi kaudella Barnet aikoo siirtyä uuteen areenaan.

Mielenkiintoinen tosiasia: “Barnet”: n “Underhill” -rahoituksesta johtuvien määräajoin tapahtuneiden ongelmien takia se rakennettiin uudelleen melkoisesti – ja perinteisten neljän aseman sijasta heistä on seitsemän stadionilla: neljä istuu (kentän ulkopuolella, portin ulkopuolella, perhe ja vieras) ja kolme seisovaa (koti, ulkona) vieras ja neutraali). Neutraali ja istumaton vieras melkein aina tyhjä, ja jälkimmäinen näyttää yleensä melko pilkalta – itse asiassa, kuka vierailevista faneista olisi tullut mieleen istumaan jalkapallo-otteluissa?