On olemassa selkeä kuva, jos aiot käyttää Brasilian

Etkö usko, että uutiset Leandro Damiaon siirtymisestä yhdellä tai toisella klubilla ovat jo silmiinpistäviä?

Internacional tietää paljon neuvotteluista
Tänään näyttää siltä, ​​että Leandro Damiaon siirtyminen Eurooppaan on jatkunut jo vuosia. Brasilialainen on tervetullut moniin eurooppalaisiin seuroihin, sillä hänellä on kaikki korkean luokan hyökkääjän ominaisuudet. Tekninen lahjakkuus, erinomainen pisteytys, suuri nopeus – kaikki hänen kanssaan. Mutta siirtyminen klubiin Euroopasta hajoaa jatkuvasti. Brasilialaiselle oli jo paljon kilpailijoita, mutta mikään niistä ei voinut sopia nykyisen hyökkääjän seuran kanssa liikkeeseenlaskuhinnasta. Se on siirtomaksu, joka rikkoi Internacionalin, on potentiaalisten ostajien tärkein este.

On olemassa selkeä kuva, jos aiot käyttää Brasilian nimeä mihin tahansa hakukoneeseen. ”Andre Villas-Boas katkaisee neuvottelut Internacionalin kanssa Damiaon ja Valencian Roberto Soldadon merkkien liian kalliista kustannuksista johtuen. Rafael Benitez ja “Napoli” eivät voi sopia henkilökohtaisen sopimuksen ehdoista pelaajan agentin kanssa ja ostaa Gonzalo Higuainin Real Madridista. Ja tämä ei tarkoita aikaisempia siirtoikkunoita. Viime aikoina Damiao menetti toisen tarjouksen Englannista, vain tällä kertaa omasta aloitteestaan. Kiinnitä pyörään, kuten osoittautuu, ei vain klubin, joka vaatii paljon rahaa pelaajalle, vaan myös pelaajan itsensä tavoitteisiin. Yksi syy epäonnistuneeseen siirtymiseen “Southamptoniin” oli se, että joukkue ei pelaa Mestarien liigassa. Brasilialainen ei kuitenkaan ole oikeassa tilanteessa. Jos hän on vaikuttava leikkimään ehdollista “Southamptonia”, Mestarien liigan vyöhykkeen klubi löytää rahaa sille. Muuten, “Southampton” ei surmasi pitkään ja hankki Pablo Osvaldon. Viimeinen kiinnostunut klubi jalkapalloilijana oli Pietari “Zenith”, mutta kuten kaikki arvasivat, Damiao on edelleen Brasiliassa.

Internacional tietää paljon neuvotteluista
Vaikka Paulinho ja Bernard on rekisteröity Euroopan mantereelle, Damiao ei ole ensimmäinen kerta nenästään. Hän on nyt 24-vuotias, ja aika ilmeisesti häntä vastaan.