Seitsemän pelaajaa Valioliigan Suomen mestaruudesta

Mikä vahvistaa jälleen kerran, kuinka tärkeää on, että oikeat ihmiset ovat oikeaan aikaan oikeaan paikkaan …
– Tämä on totta, mutta monissa muissa klubeissa rakenne ja kehitys liittyvät suoraan useisiin kuuluisiin ihmisiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että niiden on oltava välttämättömiä. Ainakaan en kutsuisi sitä itseäni. Päinvastoin – yksi prioriteetteista on siirtyminen klubin kehityksen pitkän aikavälin suunnitteluun ja sitoutumattomuuden puuttuminen kenenkään kanssa.

– Lopuksi vielä yksi kysymys jalkapallo-romanssipylväästä: Haluitko nipistää itsesi, kun katsoit Darmstadtin salaman kehitystä?
– Tietysti! Kauden ensimmäinen osa oli liian pieni, jotta voimme pelata Bundesligassa tavallisena rutiinina. Ennen kutakin vierasottelua, kun meidän on mentävä Hampuriin, Müncheniin tai mihin tahansa muuhun kaupunkiin, ajattelen: “Onko tämä jälleen kuppelipiste?” Ja sitten huomaan yhtäkkiä: “Ei, tämä ei ole kuppi! Olemme Bundesligassa! ”(Nauraa). Tämä on kaikki – kuin heräävä unelma. Mutta jonain päivänä suloisin unelma loppuu. Siksi meidän on tarkasteltava realistisesti perspektiiviä, jotta unesta herääessämme olemme vakaassa asemassa. Meidän on pidettävä kaikkea itsestäänselvyytenä, mutta uskomatonta mahdollisuutta, jota ei pidä hukata!

Uusi Nord Stream.
Laajassa merkityksessä Skandinavia ei ole vain Ruotsi, Norja ja Tanska, vaan myös joukko muita Pohjois-Euroopan maita: Suomi ja Islanti. Tätä aluetta edustavat pelaajat ovat jo kauan sitten perusteellisesti asettuneet useisiin Euroopan mestaruuskilpailuihin. Epäilemättä Suomen mestaruus ei todennäköisesti ole koskaan peräkkäin jalkapallohierarkiassa Ruotsin ja Tanskan suurten liigaten kanssa. Heidän eliitijako – Veikkausliga – on vertailukelpoinen tai hiukan vahvempi FNL: n kanssa, mutta on myös tarpeeksi erittäin uteliaita hahmoja, joiden palvelut voivat hyvinkin olla kysyttyjä Premier League -sarjassa.

Voimakas kiinnostus pohjoisten liigaiden ja etenkin Suomen edustajien suhteen on täysin selitettävissä. Tämän alueen jalkapalloilijat ovat erittäin ahkera. Kaikki he asettavat jalkapallon ensisijaisesti, ja ammatillinen kasvu on heidän ensisijaisen tärkeää. Samaan aikaan pohjoiset ovat melko vaatimattomia ihmisiä, jotka arvioivat objektiivisesti vahvuutensa. Tästä syystä tällaiset taiteilijat eivät ole koskaan koskaan alttiita tähtikuumeelle. Pelkästään pelisuunnitelmassa nämä ovat todellisia universaaleja, joissa yhdistyvät urheilullisuus ja joukkuepelaajien taidot. Voit luottaa niihin.