Tunnustajat tunnistavat heti asiantuntijan käsialan

Perestroika alkoi vasta Lopeteguin saapumisen jälkeen. Heinäkuun puoliväliin mennessä Moncian uudistusten laajuus kävi ilmi: Sevilla allekirjoitti 12 pelaajaa kuluttaen noin 100 miljoonaa euroa.

Vahva jalkapallokentällä, voittamaton yli. Kuinka Sevillasta tuli viisain klubi Euroopassa

Tunnustajat tunnistavat heti asiantuntijan käsialan. Kolme tuli Ranskasta – Monchen suosikkiliiga kilpailukykynsä vuoksi. Oliver Torres, Atléticossa arvostettu kyky, palasi Portugalista, missä hän vietti parin viimeisen vuoden. Joan Jordan muutti pienestä Eibarin kaupungista, kun taas Sergio Regilon tuli lainaksi Real Madridilta. Monchi rakastaa kutsuvan nälkäisiä pelaajia, jotka ovat valmiita valitsemaan heikomman seuran vain todistaakseen tasonsa.

Jotkut rekrytoituneista painostivat seuransa päästämään heidät liikkeelle. Tämä on Sevillan voima: sen maine motivoi jalkapalloilijoita. Hänen kiinnostuksensa on kuin laatumerkki.

“Sana Sevilla sisältää välittömästi edustajat ja perheet”, sanoi tekninen sihteeri Emilio de Dios. “Kun näet 25 klubiraporttia merkinnällä A heidän asiakkaastaan, käy heti selväksi, että olemme vakavia.”

Kuten aina jalkapallossa, se ei ollut ilman tappioita. Laituri Pablo Sarabia meni PSG: lle, mutta fanit hyväksyivät siirron rauhallisesti.

”On klubeja, jotka pelkäävät siirron kielteisiä vaikutuksia joukkueen peliin. Olemme rauhallisia. Jos on ehdotus, niin kaikki on yksinkertaista, kukaan ei itke. Tiedämme paikkansa suhteessa muihin rikkaampiin klubeihin. Ja fanit tietävät, että löydämme aina vaihtoehdon ”, Cruz sanoo.

Kukaan ei epäile partiolaisia. Monchy osoitti uudestaan ​​ja uudestaan, että jokainen myynti ja hankinta vain vahvistaa joukkuetta. Kukaan ei tunne markkinoita häntä paremmin, eikä kukaan työskentele siirtojen kanssa tehokkaammin kuin Sevilla.