Cyclocrosser Boroš palasi Táboriin ja oli jälleen Tšekin paras

Keskiviikkona Tábor esitteli Tšekin cupin erilaisella roolilla. Yksi suosikeista. CEZ Team Cyklo Team korvattiin belgialaisella BKCP: llä, jossa hän tuli ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tšekin kilpailut belgialaisille. Kovemmin ja paremmin palkattua.

“Nyt kun olen vapauttaa vaikeampaa rotuja, on luultavasti suurin muutos muutin Belgiaan tallentuu,” hän kertoi Tabor ennen kilpailun alkua. Tšekissä tämä kausi on otettu käyttöön vasta toisen kerran.Avaamisen jälkeen kisassa Toi Toi Cup Slaný, jossa hän sijoittui neljänneksi, sillä se oli haaste kuvitella kotiin radalla Tabor hyvässä valossa.

Onhan jos muuten hyvin mennä kuin missä se on kotona. “Laatikko olisi mukava ja voitto olisi vieläkin kauniimpi”, hän sanoi hymyillen ennen alkua. Avauspöytäkirjoista oli selvää, että olette hyvissä asemissa. Hän pysyi päällä ja pysyi mukana kilpailussa viimeiseen kierrokseen asti. Se voi lopulta maksaa hänelle mahdollisuuden voittoon.

Kun kolmannen kierroksen yhdeksästä laittaa jymymenestys tarttui häneen kollegan Radomir Šimůnek, näytti siltä, ​​että voitto menee näitä kahta. Mutta vielä yksi kilpailu on ajautunut, ja kahdeksan ratsastajaa muodostettiin kilpailun alussa.Ei ollut enää puoli kierrosta ennen kuin Boros oli paras paikka. “Luultavasti en kokenut tällaista tasapainoista kilpailua. Se ei ollut kovin nopea. Muille se oli helpompi pitää ja kiristää sitten “, Boros sanoi. “Mutta olen onnellinen. Lopulta istuin kanttiin. Belgiassa ei ole kovin helppoa väittää, “hän lisäsi.

Kilpailun päätyttyä Radomir Šimůnkan virhe auttoi häntä. Paikoissa, joissa hän menetti mitali helmikuussa Katherine Nashin MM-kisoissa, se laski. Ja hänen kolmas sija oli Boroš ja hän puolusti häntä neljännen Kölnin Tomáš Paprstkan – Tshekin cupin jatkuvaa pisteytysjohtajaa vastaan.Sijoittui kolmanneksi selän joukkue kollegansa David van der Poel ja Vincent Baestaensem.

“Otin kisan muutamia UCI pistettä ja toivottavasti minun liikkuvat hieman korkeampi,” väitti Boros maalissa kilpailupäivänä, jota ennen hän oli třiadvacátým Cyclocrosser maailmassa. Belgian sarjan viikonloput järjestetään. Sunnuntaina 7. marraskuuta jälkeen EM Alankomaissa, jossa hän haluaisi saada kymmenenneksi.

jättää kaikki entiset kollegansa Tabor. Mutta et ole myös väärässä. Jakub Skála oli edellisellä kierroksella jo toisen sijan kohdalla, mutta saavutti kuudennen. Ondrej Bambula oli 13 ja Adam Ťoupalík, joka ratsastaa saman vakaa kuin Boros, sijoittui sijalla 15..