Pyöräilyn osumia Hradecilla East Bohemia Tourilla on kolme vaihetta

Elkov Grand Prix Hradec Králové on yksi vanhimmista kotimaan maantie kilpailuista viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhlaa ja jälleen järjestetään johdolla UCI. “Itään Saksassa ovat ainoat maat, että tällainen peruste – lisäksi sen rikas historia – järjestäytynyt,” ei peittele Milos Židík, laitoksen johtaja.

Riemuvuosi suosio kilpa Hradec Kralove alue innosti järjestäjiä uutuus – Itä-Böömissä kiertue tulee toimimaan kuin kolmivaiheista rodun.

käynnistää odotetaan lähes 150 pyöräilijää 20 joukkuetta ja 15 maassa. On joukossa ruotsalainen maajoukkueen ajajat alle 23, edustavat joukkueet Saksasta, Bulgariasta, Venäjä, Itävalta, Slovakia, Kazakstan, Norja ja Azerbaidzhanin.Suuri osa pyöräilijöiden tulee Itä-Böömissä Tour koetukselle valmisteltaessa World Cycling Championship Richmond.

Tsekin joukkueet ovat vahvistaneet osallistumista ja paras koti Whirpool Kirjailija ja AWT Greenway, Peloton ei siis menetä Puolustaminen Champs Pawel Cieslik tai entinen maailmanmestari radalla Alois Kaňkovský (molemmat Whirpool Kirjoittaja).

“Will joukkueen Israel Polkupyöräily Academy, jonka suojelijana on voittanut vihreää jersey Tour de France Peter Sagan”, hän lisäsi Židík. Merkintöjen luettelo sisältää myös Syyriaan kuuluvan kansallisen pyöräilyryhmän. “Olemme tiiviissä yhteydessä heihin.Nykyisin on hakenut viisumia ja odotettava näiden palkinto “sanoo kilpailunjohtaja.

” järjestää alueella etappiajon oli pitkän aikavälin suunnitelma, joka edelsi ensimmäinen single kilpa sarja UCI Europe Tour -nimellä GP Hradec Králové alueella. ” sanoo Whirlpool Authoring Stablesin johtaja Vladimír Vávra. “Näyttämö kilpailu Itä-Böömissä Tour mutta lehdet katoavat alkuperäinen tavoite ei ole tehdä pyöräily vain ammattilaisille, mutta tarjota sitä kaikki aktiiviset ja passiiviset urheilun ystäville mahdollisimman laajasti.”

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sen lisäksi kilpailuihin ammattilaiset tulevat esityslistalle ja muihin luokkiin. Amatöörit pyöräilijät voivat mitata vahvuuksia kahdesti – 10.Syyskuussa aloitetaan yhdellä kertaa vertailukohtana kaupungin keskustassa ja 13. syyskuuta maraton odottaa 108 kilometriä.