Australia menettää T20-putken menettämisen sateesta kärsineellä voitolla Intiasta

Australia hallitsi neljä ajoa vauhdikkaassa T20-avaajassa Intiaa vastaan ​​Gabbassa. Isännät selvisivät joihinkin hermostuneista hetkistä pidättääkseen inhimillisen intialaisen jahdan Gabbassa neljällä voitolla, joka katkaisi neljän pelin Twenty20-häviöputken.

Myrskyt vähensivät keskiviikon Sportingbet kiertueen avaamisen 17-a- sivukilpailu, Intian vaatiessa voittoa 174 voiton jälkeen, kun isännät olivat lähettäneet 158-4. Ja he katsoivat raiteilleen Shikhar Dhawanin (76 42: stä) kanssa, joka ohjasi jahtaa, kunnes Adam Zampa (2-22 neljästä) erotti kapteenin Virat Kohlin vain neljäksi.Australia voitti Intian ensimmäisessä kaksikymmentäkaksi kansainvälistä – kuten se tapahtui Lue lisää

Dhawan, jonka Zampa oli pudonnut omasta keilauksestaan ​​65-vuotiaana, oli kiinni kolmannen miehen radalta seuraavassa.Dinesh Karthik ja Rishabh Pant tarvitsivat yli kaksi palloa viidestä viimeisestä ottelusta ja ottivat 25 pois Andrew Tyeltä 14. sijalla vetääkseen itsensä takaisin kilpailuun.

Pant lähti sitten ja jätti Intian tarvitsemaan 13 pois. lopullinen yli. Mutta Marcus Stoinis piti hermoaan ottaen kaksi vartiota lähteäkseen Intiasta luopumaan 169-7. Tye viimeisteli luvut 1-47 näistä kolmesta yli, kun taas Glenn Maxwell (46 24: stä) ja Chris Lynn (37: stä 20: sta) olivat aikaisemmin laittaneet Australian etujalan päälle. -3 pois 16,1: n yli, rankkasateet pyyhkivät Brisbanen läpi ja viivästyttivät saapumistaan ​​melkein tunnilla. Australialle annettiin Sportingbet vain viisi lisäpalloa kokonaismäärän lähettämiseksi, jossa he saivat aikaan viisi juoksua.

Maxwell osui kolmeen peräkkäiseen kuuteen yhdessä vaiheessa ja osui hämähäkkikameraan toisella hiihtämällä, jota pidettiin kuollut pallo.Lynn oli lyönyt neljä kuutta, mukaan lukien yksi, joka matkusti 108 metriä kiinni Gabban ylimmälle tasolle. Aaron Finch (27: stä 24: stä) ja Stoinis (33: een 19: stä) löysi myös rajan.

Intia oli huolimaton matkanjärjestäjästään, pudotti kaksi saalista ja kadotti Maxwellin loppumisen, kun hän oli vielä lyömässä hihnansa. Kuldeep Yadav valitsi Intian keilailijat, ottaen 2-24 hänen neljästä harrasta.

Sarja siirtyy Melbourneen Sportingbet promotions perjantaina ennen finaalia SCG: ssä sunnuntaina.