Sharapova ja Radwanska tulevat MM-kisoissa, Šafářová debyyttissä no

Radwanska ei aloittanut keskeistä otteluaan hyvin. Se menetti 1: 3, mutta pisteet verrattiin ja isompi kierros osoitti tie-break. Siinä menetti jo 1: 5, mutta kuusi palloa peräkkäin lyhentää pelin voitti ja toinen joukko jo kentällä hallitsevat.

“in tie-break minut vapautettiin, koska tällaisessa tilassa näiltä vastatakseen odota että voit edelleen voittaa sarjan. Pelasin vain aggressiivisesti “, Radwanska sanoi juhlien 500-vuotiaana uransa voittoon.

Viime vuoden finalistille ja Halepille kausi päättyi tie-break-kaudella. “Istuin penkillä ja oli täysin valmis. Väsynyt.Ilman energiaa “, hän sanoi romania.

Radwanski vasemmalle radan kaksintaisteluun Sharapova Pennetta ja aluksi ehkä pakattu matkalaukut, kuten Italian johti ensimmäiset 4: 2 ja kaksi peliä se erotti heidät prosessista.Mutta yksi sarja, joka työnsi hänet semifinaaliin, ei voitettu. Sharapova lähti, voittaa 11 pelejä pois 13 ja ottelun kääntyi.

“En Flavia vielä palata edelliseen tappion, ennen kuin hän lähti”, hän sanoi sitten Sharapova, joka voitti italialainen nainen jälkeen kolme tappioita ja vertasi ennätys 3: 3 .

seuraavaan otteluun ollut pelannut yhdessä, koska US Open voittaja Pennetta oli luultavasti viimeinen peli uransa. “On sääli, että niin suuri pelaaja on lähdössä”, sanoi Venäjän.

Italialainen ottelun jälkeen ei tehty mitään suuria jäähyväiset seremonia, yleisö heilutti ja meni pukuhuoneessa. “En halunnut tehdä draamaa. Minulla ei ole tunne, että olen pelannut viimeistä peliä nyt, olen täysin normaalia. En tiedä miksi.Ehkä muutamassa päivässä se on erilainen “, sanoi Pennetta. 33.

Valkoinen ryhmä etenee perjantaina. Kaksi tshesejä on mahdollisuus, mutta vain yksi voi pelata semifinaaleissa. Petra Kvitovalla on paremmat mahdollisuudet pelata Spaniard Garbija Muguruzaa vastaan. Heidän mukaansa Lucie Safarova liittyy Angelique Kerberaan. Safarova on jo varma, että hän ei pelaa Matteo-Sandsia tupla-ottelussa Bethaniaa.Viimeinen ottelu amerikkalaisten vammojen takia huusi ja ei tullut Valkoisesta ryhmästä. Osallistuminen muihin taisteluissa varmistaa espanjalaiset Muguruzaová Carla Suarez ja Taiwanin sisaret Chan Hao-Ching Chan Yung-jan.

tuplaa Muguruzaová että Suarez avauspäivänä tappio Chan Hao-Ching ja Chan Yung-Jan 7 : 5, 6: 4, mikä tarkoitti, että Safarova Mattekovou-Sands’ annettiin kaksintaistelussa Ranskan-sloveeni pari Caroline Garcia, Katarina Srebotnik menettää enemmän kuin kolme gamma luovuttaa. Ensimmäisessä sarjassa he menettivät nopeasti 1: 4 ja heidän toiveensa heikkenivät. Amerikkalainen ollut siteissä vasen polvi, ja vaikeampi liikkua 2: 6, 0: 3 Ottelun luopui.

“Viimeisinä ottelu Bethanie oli pieniä ongelmia.Sitten se paheni, yritti pelata, mutta se ei riitä, “Safarova sanoi ja he eivät luottaneet paljon. “Olemme pettyneitä ollenkaan. Se on suuri häpeä, koska meillä oli hyvä alku kaudella, ja kun tulimme tänne, odotimme enemmän menestystä. ”