Chelsean Antonio Conte syyttää puolustajia kohdentamalla Diego Costa

Antonio Conte on väittänyt, että puolustajat ovat kohdistaneet Diego Costa -yrityksen ja pyrkivät provosoimaan Espanjaa eteenpäin, Chelsean johtaja kiittää pelaajansa kieltäytymistä reagoimasta Swansean kaupungin 2-2-piirustukseen.

Costa otti hänen kausi vastaa kuutta päämäärää viidellä esiintymisellä klubille ja maalle, mutta hänen kaksi täällä eivät olleet riittäviä estämään Conte poistaen ensimmäiset pisteensä johtajana. Kapteeni, John Terry, näkyi Chelsealla edelleen, kun hän lähti vedonlyönti bonus kainaloihin, kun hän oli pysäyttänyt nilkkasuhteen pysähtymisaikana.Se tekee hänelle suurta epäilystä perjantain Liverpoolin vierailusta Stamford Bridge -tilaan ja mahdollisesti luovuttaa David Luizin toisen debyytin klubille.Diego Costa takaa Chelsean pisteen Swansean nopean kääntymisen jälkeen Lue lisää

Terryn kunto on huolenaihe, se oli Costa, joka hallitsi tätä tilaisuutta. Swansean pelaajien kolmikko kirjattiin väärinkäytöksistä eteenpäin, kun Jordi Amat oli asettanut äänen kahden minuutin välein kyynärpäätään pienelle taakse, joka jäi rankaisematta. ”Puolustajat tuntevat hänet ja joskus yrittävät provosoida häntä”, Conte sanoi. ”Olin jalkapalloilija ja tämä tilanne on normaali. He tietävät, että Diego on pelaaja, jolla on intohimo, ja he yrittivät provosoida häntä.Tuomarin täytyy nähdä ja sallia Diego Costa pelata jalkapalloa.

“Jos kysyt minulta, onko puolustajat ansainneet toisen keltaisen kortin [väärinkäytöksistä eteenpäin], en halua vastata tähän . Haluan vain sanoa, että jokaisen pelin jälkeen lehdistö kysyy minulta Diego Costan intohimoa. Tänään voin sanoa, että Diego Costa osoitti fantastista käyttäytymistä tilanteen hallitsemiseksi. Hän otti paljon potkuja ensimmäisestä minuutista pelin loppuun saakka. Tänään olen tyytyväinen, koska hän näytti minulle, hän näytti joukkuetoverinsa, hän näytti kaikille, että hänellä on fantastinen käyttäytyminen. Fantastinen käyttäytyminen. Se ei ollut helppoa, se ei ollut helppoa. On uskomatonta, että puolustaja ei päättynyt [lähetä pois] ennen ottelun loppua. ”

Se näytti viittaavan Amatiin.Costa oli varattu virheeksi Leroy Ferille, ja Swansean pelaajat ehdottivat, että hän olisi pitänyt näyttää toisen kerran laskeutumisen jälkeen helposti haastattelussa Lukasz Fabianskin kanssa. Kuitenkin Chelsea päätti turhautua sen jälkeen, kun tuomari Andre Marriner epäonnistui Ferin väärinkäytöstä Gary Cahillille, ennen kuin se puristi kotisivun eteenpäin tunnitunnin jälkeen.

“Se on selvä virhe joten olen turhautunut ”, Cahill sanoi. ”Tule, vakavasti… Voisit olla istunut kuuhun ja nähdä se on selvä virhe. Otin kosketuksen pois hänestä, hän tuli läpi minun selkänsä. Se oli selvä kuin päivä, ja sen takaisin näkyminen on saanut minut yhä vedonlyönti sivuja vihaisemmaksi. Se on kaikki hauskoja ja pelejä faneille, eikö vain pelaajat kärsivät. Se tappaa minut ja tappaa joukkueeni. Olemme pudonneet kaksi pistettä, jotka ovat massiivisia tässä liigassa. Katsokaa kasvoni.Se on uskomatonta. Sanoin tuomarille, että kolme teistä näkevät sen. Oli kaksi virhettä, ja niiden virkamiesten välillä, joita he ovat sanoneet, he eivät voineet nähdä sitä. Minulle se on uskomatonta. ”

Conte, joka kannatti Cahillia, toisti Cahillin väitteen, jonka mukaan erotuomari oli tehnyt” suuren virheen ”, oli aivan yhtä raivostunut, että hänen tiiminsä ei hyödyntänyt määräävää asemaansa ensimmäisen tunnin aikana , kehotti heitä oppimaan heidän sinnikkyydestään. ”Pelaajat näyttivät loistavan reaktion, mutta meillä oli mahdollisuus tappaa peli ja jos sinulla on tämä mahdollisuus, sinun täytyy tappaa peli.Meidän on opittava tästä. ”Terryllä, manger odottaa skannauksen tulosta. ”Hän on soturi, joten en ole huolissani”, hän sanoi.

Kohta, niin epätodennäköinen, kun Swansea oli ylitetty tunniksi, antoi tervetulleeksi filosofian Francesco Guidolinille, joka oli joutunut luopumaan hänen tiiminsä on muodostunut ennen välin alkua. Muutos tapahtui Neil Taylorin kustannuksella, joka piti pettymyksensä, kun hänet korvattiin hyvin, kun hän vetäytyi neljä minuuttia ennen taukoa.

“Luulen, että se on ensimmäinen kerta urani aikana , Sanoi johtaja. “Tein virheen. Voisin… voisin… Minun olisi pitänyt odottaa kolme minuuttia ja tehdä muutos puoliajalla, mutta Mo Barrow oli ollut valmis tulemaan viiteen minuuttiin ja päätin tehdä niin. Sanoin pahoillani hänelle pukuhuoneessa.Minun ja Neilin välillä ei ole mitään ongelmaa. ”