Englannin Danny Rose sanoo, että hän nyt antaa onnellisen perheen tulla Venäjälle

Puolustaja oli selventänyt huolensa mahdollisista rasismikysymyksistä ennen finaalia, ja kertoi perheelleen, että heidän ei pitäisi matkustaa.Hän myönsi, että hänen isänsä oli “todella järkyttynyt”, mutta sanoi, että hän ei ollut halunnut, että hänen oma keskittymisensä häiritsisi huolta perheensä turvallisuudesta.Gareth Southgate kohtaa Harry Kane -ongelman, kun belgialainen ottelu lähestyy Lue lisää

Kuitenkin , nähtyään Englannin voittoja Volgogradissa ja Nižni Novgorodissa ja nähnyt joukkuetoveriensa nauttivan aikaa perheidensä kanssa vapaapäivinä Pietarissa, Rosen alkuperäinen alkuperäinen tuntemattomuus on heikentynyt. “Haluan vain päästä joukkueeseen ja sen jälkeen olisin avoin [heille, jotka tulevat Venäjälle]”, hän kertoi IRN: lle. “Olisin nyt ehdottomasti avoin perheelleni täällä, joten toivotaan vain voittavan torstaina ja lyödämme sitten seuraavan kierroksen pelaajia ja näemme.”

Vasen Siipi-takaisin julkistettiin ennen finaalia yksityiskohdista hänen masennuksestaan, jonka aiheutti polvivamman hoitaminen yhdessä perhetragedian kanssa ja kuinka hän oli pitänyt Englannin ryhmän viettämää aikaa pelastuksena.

< p> “Meillä on ollut perhepäiviä, joissa olemme olleet vapaapäiviä, ja ammottaja on antanut ihmisille, perheille mahdollisuuden tulla hotellille tai voimme mennä perheidemme hotelliin”, sanoi Rose, joka todennäköisesti aloittaa Torstai Belgiaa vastaan. “Kun ihmisillä on ollut perheitä ympäri, niin, se on ollut vaikeaa.

” Meillä on muutama täällä ilman perheitä täällä, joten meillä ei ole ollut paljon tekemistä ja se on ollut vähän vaikeaa, mutta Minulla on kolme viikkoa vain omistautua elämäni Englannille ja mitä me yritämme tehdä täällä.Minusta on mukavaa, että minulla ei ole perhettäni täällä. Olen kunnossa, en ole hajoamisen partaalla tai mitään. Joten minulla on hienoa [jos hänen perheensä ei halua matkustaa] ja toivottavasti on vielä kaksi ja puoli viikkoa lopulliseen loppuun saakka, ja se ei ole pitkä aika. Minä pystyn hallitsemaan. ”World Cup Fiver: ilmoittautuminen ja päivittäinen jalkapallo-sähköpostiosoitteemme. “Se on paras työ maailmassa, mutta ihmiset näyttävät ajattelevan, että saat vain rahasi kuukauden lopussa ja pelaat joka viikko”, hän sanoi. “Jalkapallossa on paljon enemmän kuin mitä ihmiset näkevät lauantaina.” En usko piilottavan sitä ihmisiltä.Vaikka tunnenkin olevani erittäin etuoikeutettu, pelissä kokemasi asioiden kanssa en huutaisi kattojen kautta suosittelemalla ihmisille lapsilleen jalkapalloilijaa, koska päivässä tapahtuu paljon asioita päiväpäivä kerhojalkapalloissa, joita en haluaisi kenellekään. ”

” Paine on, politiikka on…kuormia asioita. Agenttini kertoi minulle, kun olin 15 tai 16: “Sinulla voi olla kaikki kyvyt maailmassa, mutta jos et ole henkisesti tarpeeksi vahva, jalkapallo nielee sinut.” Minulla ei ollut vuosien ajan aavistustakaan siitä, mitä hän oli puhua. Vasta viimeisen vuoden aikana olen tajunnut tarkalleen, mitä hän tarkoitti. Hän on 100% oikeassa. ”