Hammaslääkäri johtaa kauniin kansakunnan. Et voi rakastaa meitä, sanoo Islannin valmentaja

Islannin jalkapallovalmentaja valmistaa joukkueen lauantaina järjestettävään maailmanmestaruuskilpailuun. Ja se on juuri Argentiinaa vastaan, viimeisin varapuheenjohtaja, joka on myös yksi suosikeista tänä vuonna.

Islanti. Kaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa euroissa, jossa hän teki neljännesvälieriin. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa MM-kisoissa.

Valmentaja Hallgrímsson allekirjoitetaan molempien menettelyjen mukaisesti. Siviilialan ammatti, hammaslääkäri. Siksi on hyvä saada vielä yksi työ. Ja kun jotkut kollegani menevät golfiin vapaa-ajallaan, menen leikkaukseen, hän kertoi Sunille laajan haastattelun.

”Potilaat rakastavat jalkapalloa, he haluavat puhua siitä.Mutta jos lopetan puhumisen siitä, laitan heidät nukkumaan ”, hän sanoi nauramalla.

Hänellä oli omituinen mieliala ennen mestaruutta. Miksi myös muiden maiden kansalaiset haluavat Islantia?

”Koska et voi rakastaa Islantia. Olemme pieni maa, maailman pienin mestaruuskilpailu. Se osoittaa myös, kuinka suosittu jalkapallo on, “sanoi Islannin valmentaja.” Ja mikä tärkeintä, olemme kaunis ja mukava kansakunta, ihmiset silti nauravat. Emme koskaan hyökänneet ketään, emme menneet sotaan kenenkään kanssa.Oikeastaan ​​kyllä, kun taistimme turskamme puolesta englannin kanssa, mutta kukaan ei loukkaantunut, “hän huvitti toimittajaa.” Tätä käytettiin kaksi tai kolme vuotta sitten, kun Islanti oli ensin pätevä euroon.

“En ole samaa mieltä siitä, että tämä on toinen ihme. Mielestäni olemme tehneet erittäin vakavia esityksiä neljän viime vuoden aikana. Olemme FIFA 21. Me voitimme MM-karsintaryhmämme. Me ansaitsemme olla Venäjällä ”, Hallgrimson sanoi. Onko valmentajalla erityinen suunnitelma pysäyttää Messi?

“Kaikki ovat yrittäneet kaikkea, mutta hän on aina voittanut sen.Me pelaamme aina, tiimi, toinen auttaa toista. Ei olisi hyvä ajatella pelata ihmistä, uhrata yksi pelaajistamme vain pysäyttämään Messi, Hallgrimson sanoi. “Jos siirrymme kahdeksanteen, meidän ei tarvitse huolehtia kenellekään.”