Jogi Löw todistaa itsensä torjumalla Saksan rakenteelliset puutteet

Saksalainen johtaja Jogi Löw on ollut huolestunut siitä, että hänellä on ”pitkä keskustelu” Thomas Müllerin kanssa. “Meksikon vastaisen ottelun jälkeen yritimme analysoida hänen tapaansa pelata videoiden ja leikkeiden avulla”, Löw sanoi. “Hän on joku, joka on erittäin avoin kommenteille ja myös kriittinen itsearvioinnissa.”

Löw ei voi tehdä niin paljon, ja neljän pyörivän eteenpäin suuntautuvan karusellin, jonka hän pelasi toisessa pelissä, näytti siltä. erittäin vaarallinen, kunnes Ruotsi otti johdon ja provosoi paniikkimäärän.

Puolen rakenne on kuitenkin hänen osasto.Meksiko ja Ruotsi saivat lahjakkaan tilaisuuden vastahyökkäykseen kyljen jälkeen, kun Saksan koko selkä nostettiin ilman keskikentän takaosan tarjoamaa todellista peitettä, vaikka Sebastian Rudy, jolla on katkennut nenä ja joka ei ole käytettävissä, ja sitten Ilkay Gündogan teki paremman nyrkkinsä toisessa pelissä kuin köyhä Sami Khedira, jalat näennäisesti poissa, tekivät ensimmäisessä.

Tämä on ollut jatkuva ongelma myöhässä, kun Saksa myönsi jokaisessa menneisyydestään. seitsemän peliä, ajomatka jatkuu 0-0-tasapeliin Englannin kanssa marraskuussa.Mats Hummelsin paluun niskavammasta pitäisi auttaa, mutta Jérôme Boateng keskeytetään. “Jos tarkastellaan kaikkia näitä otteluita, olemme alttiita nopeille tauolle ja vastahyökkäyksille”, Löw sanoi. “Se ei ole aina puolustuslinjassa: jos meillä on kolme tai neljä pelaajaa kohti puolustuslinjaa, se on valitettava tilanne. Ruotsia vastaan ​​meillä oli parempi siirtyminen puolustavaan toimintaan. ”

Parempi, mutta kaukana täydellisestä. “Etelä-Koreassa on pelaajia, jotka voivat käyttää tilaa avautuessaan”, Löw sanoi. “Kaiken kaikkiaan olisi hyödyllistä, jos menettäisimme palloa harvemmin.” Hyppin ja huusin.Nyt luulen näkevämme toisen Saksan Thomas Hitzlsperger Lue lisää

Pelaajien kehityksen ja taktisen lähestymistavan kannalta Saksa on viime aikoina tuntunut nykyaikaisuuden majakana, mutta tällä puolella on utelias mielessä, että he selviävät perinteisemmistä hyveistä.Kaksi asiaa muuttuivat Saksan kannalta vuoden 2006 maailmancupissa, kun Löw toimi Jürgen Klinsmannin avustajana.

Kun he ottivat huomioon progressiivisuuden, kahden asian piti olla asetettu toiselle puolelle: riippuvuus Führungsspieler – johtajista. kentällä – ja usko itsensä Turniermannschaft-turnaukseen – turnausjoukkue; yksi, eli jolla oli henkinen vahvuus, joka tarkoitti, että heidän ei todellakaan tarvinnut pelata hyvin edistyäkseen turnauksen kautta, aivan kuten 2002-luvun stodgy-puolue oli jotenkin päässyt finaaliin.

Tämä kaikki oli osa Klinsmannin vallankumousprosessista, joka on osa laajempaa Das Reboot -prosessia, joka uudisti akatemioita ja omaksui puristavan pelin, jota Saksa oli niin kauan vastustanut.Silti Saksa voitti viimeisen maailmancupin ja on edelleen tässä, koska he tarvittaessa löysivät tarvittavan sisäisen aseman ja armoton: kauneuden alla on teräs. Se antoi heidän käydä läpi Ghanan ja Algerian vuonna 2014 ja tukahduttaa Ranskan ja Argentiinan, ja sitä laatua oli jälleen runsaasti Ruotsia vastaan.

Toni Kroos, joka teki virheen, oli vain eräänlainen johtaja Saksa tarvitsi hänet ollakseen ennen taivuttamista loistavaan voittajaan. Ottelun jälkeisten juhlallisuuksien pilkkaava luonne, joka niin vihasi ruotsalaisia, kun taas maailma, joka on esimerkiksi 1982-puolen antiikkien edessä, ehdotti, että ainakin osa vanhasta ylimielisyydestä säilyisi.

Kontrasti Etelä-Korean kanssa, jotka näyttävät luopuneen toivosta, tuskin voitaisiin ilmaista selvemmin.Heidän valmentaja Shin Tae-yong, joka on ilman loukkaantuneita Park Joo-ho- ja Ki Sung-yueng -tapahtumia, on keksinyt erilaisia ​​tekosyitä selittääkseen hänen puolisonsa huonot esitykset koko turnauksen aikana. Ruotsi oli liian pitkä, kun taas Meksikon tappio johtui ilmeisesti Korean liigassa esiintyvistä rakenteellisista ongelmista.

Täällä hän näytti epämääräisesti ärtyneeltä, että Saksa ei ollut jo karsinnoinut peliä, joten se pelaa täysin -Vahvuuspuoli. “Ei ole tarpeeksi aikaa valmistautua täysin strategisesti otteluun Saksan kanssa”, hän sanoi. ”Vaikka olemmekin parantaneet tiimityötä, en usko, että se on helppoa.Meillä on yhden prosentin mahdollisuus, erittäin ohut toivo. ”

Shin kuitenkin pelastui, kun ehdotettiin, että hän fyysisesti muistuttaa Löwiä. “Hän on erittäin muodikas”, hän sanoi.

Se oli melko varmasti kommentti hänen ulkonäköstään, mutta hänen huomautuksensa näytti tahattomasti vihjaavan tunkeutuvalle tunnukselle, että Löw on pintapuolinen, että hänen suurin Lahja valmentajana on ollut olla vastuussa juuri oikeaan aikaan hyödyntääkseen ylimmän pelaajasukupolven. Löw on nyt aika näyttää olevansa valmentaja ja korjaamaan rakenteellinen virhe.