Manuel Fernandes voi tulla Lokon

Boris Rotenberg saattaa pian lopettaa pelin uransa, mutta venäläistä suomalaista ei voida pitää kielen menetyksenä – pelkästään terveyteen ja onneaan, jos ristiinnaulitseva vamma ei salli hänen jatkaa uraansa. Miksi Brian Idova ostettiin, ei ole täysin selvää – kauden aikana nigerialainen näyttää olevan vaihtaja, eikä se ole missään tapauksessa paras. Maailmanmestaruuskilpailuissa, joita pidettiin Venäjän aloilla, Idova pelasi kolmea ottelua, mutta ei auttanut historiallista kotimaahansa. Muunnos Italian kanssa on hyvin todennäköinen, kun otetaan huomioon Brianin pelaaminen ja afrikkalaisten määrä Serie A: ssa.

Nähdään pian. Kuka lähes varmasti lähtee RPL: ​​stä

Manuel Fernandes voi tulla Lokon merkittävimmäksi menetyksi, mutta “punaisen vihreän” uusi hallinta voi sopia Portugalin kanssa uudesta sopimuksesta. Jos ei, hänet toivotetaan tervetulleeksi Milanoon avosylin kanssa. Kokeneen Taras Mihalikin tulevaisuus on peitetty sumuun – naapurimaiden Ukrainan legionaari ei ole soittanut edes kerran, vaan hän on pannut itsensä penkille. Taras on helpoin kaikista – hän voi aina palata kotimaahansa Ukrainaan, jossa hän todennäköisesti lopettaa uransa.

CSKA ja toverit

”Punainen-sininen” otti mieluiten kokoonpanon – jokaisella on nyt rooli Goncharenkon yleisessä mekanismissa, joten jos CSKA: n kokoonpanossa tapahtuu muutoksia, niin vain, kuten sanotaan, ”sisäänkäynnillä”. Enimmäismäärä – Nishimura vuokrataan pelaamiseen. Ja VEB-Arena, Abel Hernandez, klubin sairaanhoitajan pääasiakas ei pakota matkalaukkuja vielä. “Bullit” valmistautuvat myrskyisemään (ja onko se todella?) “Zenithin” linnoitus – toinen päivä otti toisen edustajan Skandinavian niemimaalle. Strandberg tuntuu mustalta lampaalta klubissa (ja toistaa FNL: n toista riviä) – paluu Norjaan tai toinen Bundesliga ei näytä olevan tapahtumien fantastinen kehitys. Rubinissa Chico Flores, entinen Swansean puolustaja, oli tyytymätön elämäänsä Kazanissa ja venäläisessä jalkapallossa, joka oli kyllästynyt kotimaahansa, ja ilmaisi siksi halunsa lopettaa sopimus nopeasti. Muistutti, että räikeä ei – tämä on ehdottoman varma.