Pienen käsipalloilijan suuri suorituskyky piristi ystävien eteistä

Hyvän suorituskyvyn ansiosta hän nauroi koko salin. “Kaikesta valtavoimasta se oli metsästys sydän, jopa yleisöstä. Sain sen kiinni ja käytin sitä “, hän kirjoitti innostuneesti Malýn, 176 senttimetriä, pienin ihminen kotiasusta. Ja siksi hän usein laulaa naapurustosta: “Sanoakseni vähän nimeä ja vähän kasvua. Ja kun olen kaksikymmentä metriä korkean koukun vastustamana, olen todella pieni. ”

“Oli aika”, sanoi metsästäjä valmentaja Vladimir Shuma. “Koprivnicain viimeisen tappion jälkeen minulla oli haastattelu hänen kanssaan ja sävy oli hieman korkeampi.Se auttoi häntä. ”

Lovosian numero 77 toimii oikealla puolella, ja lähtiessään Hessillä on tilaa mereen. “Minulla on ainutlaatuinen mahdollisuus pelata ensimmäistä siipeä, yrittäen saada sen kiinni ja toivon, että teen työn hyvin. Nautin siitä! ” “Neljä vuotta olen peittänyt selkäni kokeneemmaksi, olen jo voittanut, minun on vielä parannettava.”

“Hän on ollut tilanteessa, jossa hän on odottanut 60 minuuttia jokaisessa pelissä. Valitettavasti minulla on vain yksi vasenkätinen henkilö, joten hänen täytyy pelata sitä, vaikka se ei ole.Nykyään unohtaa juniori maneereja ja meni sitä sataprosenttisesti keskittyminen “, hän ylisti häntä Suma. “Hän oli yksi pääartikkeleista menestystä.”

Mutta ei ainoa.

Kahden tappiot peräkkäin ja terveydenhuollon kuohunta Lovosicen voiton ubojovaly jälkeen piirtää puoli Karvina sallittu vain kahdeksan maalia. Tunnetusti kiinni Adamik hänen chopper Hrdlicka, että hänen tiiminsä potkut kolme čapnutými seiskan peräkkäin.

“Hän oli meidän huopa sekä suorituskykyä Koprivnice, niin että otimme kaksi vammoja.Onneksi sydän tiimimme Hans Landa ottelussa voisi tulla Paja Chroustovský palasi ja me ubojovali “iloitsi pieni.

Lovosicen puuttuu hyökkääjä Motl, koska nilkan vamman on pois kokoonpano tammikuussa, sairas on Miko , jonka Klimt rankaisi.