Real Madridin trophy-koneen tarjoukset asettavat sinetin nykypäivän hallintaan

Kuva on oikea; vain se, että espanjalaisen klubin kymmenkunta tuhoaa Liverpoolin yhteensä viisi. Monet joukkueet eivät voi tehdä Liverpoolia huonommin Euroopassa, mutta Real Madrid voi. Palkinnon nykyisillä haltijoilla on tapana saada kaikki tuntemaan olonsa huonommaksi. Kukaan muu ei ole kaksinkertainen.Kukaan muu ei ole voittanut back-to-back -tuotteita joko alkuperäisessä eurooppalaisessa Cup-pudotusmuodossa tai nykyaikaisessa Mestarien liigan aikakaudella.

On totta, että Realin lähes mahdotonta numeroa ovat suurelta osin niiden unelma, jonka he aloittivat oli Euroopan kilpailussa, kun Alfredo Di Stefanon ja (myöhemmin) Ferenc Puskan puolella voitettiin Euroopan viisi Cupia ennen kuin muualla mantereella oli tekonsa yhdessä, vaikka ajatus siitä, että klubin voimakkuus perustuu antiikin historiaan ei kannata valvontaa.Rafael Benítez: “Liverpool voi tehdä sen, mutta heidän täytyy hallita paineita” Lue lisää

Kylmä tosiasia, johon Liverpoolin kannattajat joutuvat kohtaamaan, on, että heidän vastustajansa valmistautuvat neljänneksi lopulliseksi viiden vuoden aikana . Ei vain sitä, että edelliset kolme ovat kaikki voittaneet.Liverpool on ylpeä siitä, että he ovat voittaneet eurooppalaisen otsikon viisi kertaa, ja englantilaisen jalkapallon osalta heillä on kaikki oikeus olla. Heidän menestyksensä 1977, 1978, 1981, 1984 ja 2005 asettivat ne helposti tämän maan saavutusten luettelon yläreunaan. Chelsea onnistui lopulta sitä vuonna 2012. Real Madridin lisäksi Milano on voittanut enemmän (seitsemän), ja viisi voittoa levisi kolmen vuosikymmenen aikana Liverpoolin tasolle Bayern Münchenin ja Barcelonan kanssa. voittaa Kiovassa se vahvistaisi määräävän aseman, kun ajattelimme, ettei sitä voitu saavuttaa kilpailun nykyaikaisessa versiossa.Neljä voittoa viisi vuodenaikaa olisi todennäköisesti enemmän huomiota herättävää.Play Video 1:32 Klopp v Zidane: Mestarien liigan finaali johtajien sanoissa – video

Viime joukkueeseen saakka joukkue ei ollut voittanut Mestarien liigan otsikot. Voimakkaan kilpailun 24 vuoden aikana uudelleen muotoiltu muoto oli tuottanut eri voittajan joka kerta. Ei edes Barcelonan kaikkein loistavimmillaan onnistunut voittamaan Euroopan Cupin ja sitten tekemään sen uudelleen seuraavalla kaudella.

Vanhat menestystavat, jotka olivat nähneet erillisiä ajanjaksoja, kuten Ajaxia (kolme peräkkäistä) voitti vuosien 1971 ja 1973 välillä), Bayern München (kolme peräkkäin vuosina 1974–1976) tai Internazionale, Forest ja Milan voitti sen takaisin 60-luvun puolivälissä, 70-luvun lopulla ja 80-luvun lopulla. historiaan.Uefan on pitänyt olla melko tyytyväinen itseään sellaisen kilpailun luomisesta, jota on vaikea ryöstää, mutta nyt harkitaan mahdollisuutta joukkueeseen, joka on jo voittanut kaksi riviä, mikä tekee siitä kolme.

Jos näin tapahtuu, ja vaikka se ei tapahdu, Real Madrid ansaitsee valtavan luoton johdonmukaisuudesta. Facebook Twitter Pinterest Puhu Merseysidestä on, että tämä voi olla Liverpoolin vuosi, Jürgen Kloppin vastuulla ja Mo Salah niin vastustamattomassa muodossa, ja niin se voisi. Valokuva: Dave Shopland / BPI / REX / Shutterstock

Keskustelu Merseysidestä on, että tämä voi olla Liverpoolin vuosi.Tässä ilmaisussa on kuitenkin tunnustusta, että nykyaikaisessa muodossa jopa rikas eurooppalainen sukutaulu voi hallita kallistusta lopullisessa otsikossa vain kerran – ei joka vuosi varmasti eikä klubille, kuten Liverpoolille tai Sekä Manchester United, Manchester City, Chelsea, Barcelona tai Bayern Munich.

Kaikki nämä ovat nyt suhteettomia vieraita Euroopan Cup-finaaliin, kun taas Real Madrid on alkanut tuntea olonsa kotoisaksi.Glasgowissa sijaitsevan Zinedine Zidane -vyöhykkeen, joka sai yhdeksännen eurooppalaisen nimikkeen vuonna 2002, ja Lontoon Atlético-voiton välillä voitiin olla 12 vuoden välein. pari finaalia on vahvistanut uudelleen Real Madridin tärkeyden.

Liverpoolin tehtävä Kiovassa on löytää keino menestyä pelviest-tiimiä vastaan. Historia laskee vain niin paljon, mutta levykirjat osoittavat, että Liverpool on ollut kahdessa Euroopan Cup-finaalissa, koska kilpailu järjestettiin uudelleen vuonna 1993. He voittivat yhden, tunnetusti vuonna 2005, ja menettivät Milanon vieressä Ateenassa kaksi vuotta myöhemmin.Real Madrid on esiintynyt kuudessa finaalissa saman ajanjakson aikana ja voittanut erän.

Viime vuosien kiihtyminen tarkoittaa sitä, että Real Madridilla on suurempi menestystaso – kuusi voittoa 25 yrityksessä – uudessa muodossa. kuin vanhassa, jossa rakkulan alusta huolimatta he lisäsivät vain 1966-luvun otsikon ensimmäiseen viiteen, jolloin hän voitti kuusi voittoa yli 37 vuodenaikaa. Trophy-kone on entistä tehokkaampi kuin alkuperäinen, mikä on ilmeisen ilmeinen, jos ne olisivat lauantaina. Niistä 15, joista he ovat kilpailleet, he ovat menettäneet vain kolme.Adam ja Ants olivat No 1 kanssa Stand ja Deliver viime kerralla Real Madrid menetti eurooppalaisen Cupin finaaliin, Bob Champion oli juuri voittanut Grand National Aldaniti ja Englanti oli tulossa pysähtymään kuninkaan häät. Se oli 37 vuotta sitten toisin sanoen, mutta niiden vastustajat vuonna 1981 olivat Liverpool.