Vedonlyöntisivustot Ruotsi

Jos veto pelataan 2 kertoimella, niin parempi pankki on nyt 1050 ruplaa. Seuraava määrä määritetään 5 prosentiksi tästä määrästä eli 52,5 ruplaa.

Jos panosta ei ole pelattu, pankkiin jää 950 ruplaa. Seuraava määrä on vähemmän – 47,5 ruplaa.

Tällaista strategiaa käytettäessä parempi tuskin voi mennä konkurssiin, koska panoksen määrä, joka tapahtuu usein tapahtuvien tappioiden varalta, vähenee, jolloin pankki ei voi viettää nopeasti. Samoista syistä panostusprosessi on monimutkainen. Pienemmillä vedoilla voitot ovat pienemmät. Parempi on tehdä enemmän vetoja.

Kiinteät tuotot

Vedonlyöjät tarjoavat toisen vastauksen kysymykseen siitä, miten pankki jaetaan oikein. Korkosidonnaisen strategian mukaan sinun ei tarvitse tehdä vetoa – mitä pelaaja voi menettää ja voittoa – mitä pelaaja haluaa saada.

Oletetaan, että pelaajalla on 1000 ruplaa ja hän haluaa ansaita 50 ruplaa jokaisesta panoksesta. Seuraavaksi sinun täytyy rakentaa kerroin. Jos joukkueet voittavat voiton 1,5 betting sites, parempi sijoittaa 100 ruplaa ja toivoo toivottua lopputulosta. Onnistuessaan parempi pankki on 1050 ruplaa. Ja seuraava panos laskee paremmin samalla tavalla: kertoimen ja halutun tulon perusteella.

Strategia on hyvä kannattavuuden ennustamisen kannalta – mitä paremmin se tietää, kuinka paljon se ansaitsee tietyllä prosenttiosuudella sen ennusteiden onnistumisesta. Toisaalta korkea tuotto alhaisilla hinnoilla voi nopeasti tyhjentää pelaajan pankin.

Kelluva määrä

Suoraan sanottuna kelluva summa -strategiaa ei voida todella kutsua strategiaksi. Tämä strategia edellyttää vedon määrän muuttamista riippuen paremman tunnelmasta. Jos olet varma, että veto pelataan, voit nostaa summan. Muuten – jätä pois. Voit nostaa vedon, jotta voit voittaa tappion, voit jättää sen pois, jotta et mene odottamattomaan lopputulokseen.

Motivaatio vedon määrän muuttamiseksi on äärimmäisen järkevä. Ei missään tapauksessa voi antaa tunteita ja tehdä sitä harkitsemattomasti. Muuten se ei noudata strategiaa, vaan ensimmäiset askeleet pankin menettämisessä.