Vuodesta loma pelata. Italian minimointi oli kuitenkin erinomainen

Toukokuun alussa ei ollut mitään merkkejä turbulenssista, jonka Tšekin panimo Patrik Audu oli odottanut muutaman päivän kuluttua. Hänen Rosa Radom oli ulkomailla neljässä Puolan pudotuspeleissä jo ensimmäisellä kierroksella, kun hän ei ollut Stelmet Zielona Gurassa. Me onnistuimme voittamaan kerran kannella. Luulin, että voisimme voittaa toisen ottelun. Mutta se ei ollut niin suuri pettymys, että me epäonnistuimme, se oli lopulta nimikkeen puolestapuhuja ”, Auda sanoo rento sävyisenä. Sesongin jälkeen pakkaa ja mene kotiin. Muutaman päivän kuluttua Audin puhelin murtui ja tarjous tuli. ”Päädyimme Puolaan.Ajoin kotiin Brnoon ja oppinut kahden päivän aikana, että oli mahdollisuus mennä Italiaan ”, hän hymyilee, muistaa, miten kaikki alkoi.

Muutaman hetken oli selvää:” Pitkä En päättänyt. Minulle oli toinen mahdollisuus pidentää kausi vähän. Näin vain itselleni myönteisiä asioita. ”

Loppujen lopuksi samanlainen nopea toiminta tulee asiantuntijaksi:” Minulle tapahtui jotain samanlaista, kun lähdin Puolasta Espanjaan Manresaan, vaikka se oli siellä hieman kauemmin. Tämä oli pudotuspeleissä, joten ei ollut selvää, kuinka kauan olisin siellä. Tilanne ennen minua sujui hyvin, minulla oli mahdollisuus pelata korkealaatuisessa kilpailussa ja sain uutta kokemusta.

Tällä kertaa.Italian liigan tuntematon koripalloilija Yhdysvalloissa, Puolassa tai Espanjassa. Hänellä oli kuitenkin henkilökohtaisia ​​kokemuksia.

“Tänä vuonna olen nähnyt useita italialaisia ​​joukkueita. Kun olin Puolassa, soitimme Venetsiaa vastaan ​​Mestarien liigassa. Pelasin Avellinin kanssa vain Trentoa vastaan. Kaikista joukkueista oli kuitenkin selvää, että Italian liiga oli erittäin hyvä. Nopea, kova. On olemassa muutamia joukkueita, jotka pelaavat kuppeja ”, hän muistuttaa esimerkiksi Venetsian voitosta FIBA ​​Europe Cupissa.

Hän ei ollut helppo tilanne. Auda muutti neljänteen Serie A -tiimiin juuri ennen kauden huippua. Mutta urheilullinen kääntö osoitti, että hän oli jo saanut riittävästi kokemusta uransa aikana tämän haasteen käsittelemiseksi.

“Pelijärjestelmä ei ollut monimutkainen.Valmentaja selitti minulle, mitä hän odotti minun tekevän. Tulin sinne päivän ennen peliä, jota en voinut pelata, koska siirtopapereita ei ratkaistu. Mutta minulla oli tilaisuus katsella tiimin elämää ja pelata peliä hieman. Se auttoi minua ottamiini otteluihin, ”hän sanoo.” Jatkoin, että olin uusi joukkueelle. Näytän kaiken, mitä voin tehdä, ja joko auttaa häntä tai, jos hän ei halua valmentajaa, hänellä on vielä tarpeeksi pelaajia pelaamaan minun sijasta ”, hän selittää ajatuksiaan. Valmentajalla ei kuitenkaan ollut monia syitä käyttää muita pelaajia ensisijaisesti. Auda pelasi hyvin ja ennen kaikkea erittäin tehokkaasti.Hän teki kahden numeron pisteitä kussakin Avellinassa tekemässään neljästä pelistä.

Ensimmäisen vuosineljänneksen lopputulos oli onnistunein, vain 16 minuuttia 15 pisteellä ja kaksi levypalloa.

“Olen hieman tyytyväinen. Mutta voisin pelata paremmin. Se tuntui kauden lopusta. Minulle oli tänä vuonna paljon otteluita – Puolan liigan, Mestarien liigan, kansalliset mestaruusikkunat ja yksi ja muut pudotuspelit. Mutta samalla kun yritin auttaa tiimiä niin paljon kuin pystyn, “soturin sydän sanoi,” vaikka Avellino ei voinut käydä läpi ensimmäisen kierrosta, hän teki vaikutelman Ivančicen kotoisin: “Hän piti kanssani ottelujen ilmapiiri, Avellino kuin kaupunki ja ympäröivä alue. Ihmiset elävät paljon koripalloa.Riittää, että italialaiset joukkueet pelaavat eurooppalaisia ​​kuppeja. Joten kyllä, voisin kuvitella viettää koko kauden siellä. ”Audin agentti Phillip Parun paljastaa, että kiinnostus Apenniinin niemimaalla ei ollut ainutlaatuinen:” Italian joukkueet olivat selvästi tietoisia Patrickin laadusta. Hän oli jo kiinnostunut siitä kauden aikana ja kun heidän tarvitsi vahvistaa pudotuspelejä, valinta oli hänelle selvää. Serie A: ssa hän todistaa esityksensä kilpailun finalistia vastaan. ”

Nyt Audu työllistää muita tärkeitä otteluita. Kesäkuun lopussa ja heinäkuun alussa Pardubicen tšekkiläinen joukkue kilpailee maailmanmestaruuskisojen kanssa Suomen ja Bulgarian kanssa. Patrik Auda tulee olemaan (toivottavasti) siellä. Hän on parhaillaan vaikeuksissa vahingoittaa jalkansa.

“Joka päivä se muuttuu.Se on paranemisvaiheessa, laser on tehokkain. Olen ollut pari istuntoa Brnossa ja Prahassa. Se on parempi, mutta se ei ole edes 100%. Toivon vain, että voimme tehdä sen loppuun ja olla valmiina otteluihin ”, Auda toivoo.

Ottelu Suomen kanssa järjestetään perjantaina 29. kesäkuuta Bulgarian kanssa tiistaina 2. heinäkuuta. Molemmat ottelut alkavat klo 18.